Pora vienas kitą sutiko būsimos dramos „Sex Pistols“ aikštelėje, o viešai pirmą kartą pasirodė penktadienį, prieš BAFTA apdovanojimus vykusiame vakarėlyje.

Jiedu meiliai šoko „Swanky Londoner“ viešbutyje, kuriame vyko minėtas vakarėlis. Tokį poros drąsų pasirodymą galėjo lemti, anot dailymail.co.uk dalijamas šampanas, įkvėpęs parodyti savo šokių judesius.

Riley (36 m.), buvusi milijardieriaus Elon Musko žmona buvo apsirengusi žalios spalvos, 1 500 svarų kainavusią dizainerio Glavano suknelę. Jos antroji pusė, Thomas Brodie Sangsteris (31) dėvėjo juodą kaklaraištį ir tokios pačios spalvos kostiumą.

Talulah Riley ir Thomasas Brodie-Sangsteris

Nors tai pirmas kartas, kai pora pasirodė viešai, anksčiau paparacių jiedu buvo pastebėti žuvų ir mikroschemų parduotuvėje, esančioje „Cleethorpes“ prieplaukoje.

Delfi primena, kad T. Riley yra aktorė, vaidinusi tokiuose filmuose kaip „Laivas, kuris veža“ („The Boat That Rocked“) ir „Puikybė ir prietarai“ („Pride and Prejudice“).

T. Riley ir E. Muskas iki santuokos kurį laiką gyveno kartu. Po dvejus metus trukusios santuokos pora pirmą kartą išsiskyrė. Vėliau jie dar kartą pabandė gyventi santuokoje, tačiau 2016 metais išsiskyrė visiems laikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją