Tiesa, priešingai nei kitos rusų nuomonės formuotojos, Elena Plotnikova savo sekėjams teigė, kad jau seniai norėjo „atsikvėpti“ nuo socialinių tinklų, todėl „Instagram“ apribojimas virš 300 tūkst. sekėjų turinčiai V. Plotnikovo žmonai per daug rūpesčių nesukėlė.

„Realus gyvenimas taip prisotintas, kad nebelieka noro ir laiko socialiniams tinklams. Todėl žinia apie „Instagram“ uždarymą manęs labai nenuliūdino“, – rašė E. Plotnikova.

Toliau moteris teigė neva pasiilgsianti savo sekėjų. Tai, anot jos, vienintelė priežastis, kuri šiek tiek liūdina be „Instagram“ paskyros liksiančią damą.

„Kita vertus, „Instagram“ uždarymas reiškia, kad mes su jumis nebebendrausime. Bėgant metams taip pripratau prie savo mylimų sekėjų, su daugeliu jau užmezgiau draugiškus santykius, atsirado net nedidelės „tradicijos“: skambutis, like'ai, komentarai. Visa tai tapo taip pažįstama, kad, žinoma, bus labai sunku prarasti šį bendravimą. Daugelis merginų mane labai motyvuodavo.

Tai, ko gero, buvo didelis „Instagramo“ pliusas. Toje pačioje platformoje susitiko žmonės iš skirtingų miestų, šalių, skirtingų pažiūrų, skonių, bet vis tiek buvo kartu, galėjo diskutuoti įvairiomis temomis, dalytis nuomone ir nuotraukomis, bendrauti“, – mintis dėstė E. Plotnikova.

Įrašo pabaigoje moteris padėkojo, atsisveikino ir teigė tikinti, jog kada nors dar pavyks pabendrauti su savo sukaupta sekėjų armija.

„Apskritai, mano karalienės, ačiū jums visoms, kad buvote su manimi visą šį laiką, aš visas myliu, pasiilgsiu jūsų, gal dar pasimatysime“, – rašė E. Plotnikova.

Po šiuo įrašu V. Plotnikovo žmona sulaukė daugybės neigiamų komentarų, jos buvo klausiama, kaip moteris gali džiaugtis pramogomis Dubajuje, kai šimtai žmonių miršta Ukrainoje.

„Tada važiuokit į Rusiją, jūs žudikai. Iš jūsų turėtų būti atimtas turtas“, – rašė vienas žmogus.

„Plotnikova, kodėl tu ne Rusijoje? Nepalaikai vidaus ekonomikos ir gamybos tikrąja to žodžio prasme? Jūs visi taip neva nieko nebijote, bet vis tiek bėgate iš šalies ir perkate viską visai ne namuose... Pirmiausia teigiate, kad Vakarai / Amerika blogi, baisūs. Bet tuo pat metu ten gyvena visi tavo vaikai ir tu pati. Ar bus atsisveikinimo su turtu pasninkas, kai turtas bus konfiskuotas iš jūsų vagio vyro“, – toliau rašė kitas komentatorius.

„Juk jos vyras oligarchas... Iš kur visi šie drabužiai... Šių žmonių laikas turi baigtis“, – komentavo žmonės socialiniame tinkle.

Panašių žinučių sulaukė ir V. Plotnikovo dukra Sonia, kuri pastaruoju metu „Instagrame“ dalijasi pikantiškais kadrais iš Dubajaus.

„Sonia Plotnikova, Vladimiro Plotnikovo, kuris yra Putino partijos parlamentaras ir artimas bendražygis, dukra, socialiniame tinkle „Instagram“ rašo „sunkumai (sankcijos) tik padarė rusus patriotiškesnius ir Rusija yra stipriausia šalis pasaulyje“. Ji parašė įrašą iš Dubajaus“, – atkreiptas dėmesys Višegrado šalių oficialioje naujienų, politikos, aktualijų, istorijos ir kultūros „Twitter“ paskyroje.


Apie šių moterų elgesį ir įrašus socialiniuose tinkluose pasisakė ir žinomi žmonės Lietuvoje. Ironiškai apie Sonios skelbtas nuotraukas „Instagram Stories“ rašė Neringa Zeleniūtė, pasipiktinimo neslėpė Daina Bosas, socialiniame tinkle „Facebook“ merginai kritikos negailėjo Aidas Puklevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės