Beveik 2 mln. sekėjų turintis atlikėjas išsitrynė kone visas nuotraukas ir paliko tik tris – visos jos buvo darytos Ukrainoje.

Reperis sakė, kad po Rusijos invazijos į Ukrainą jo, kaip „rusų menininko, dabar praktiškai nėra, kaip ir piliečio“.


„Aš jau neketinu mokėti mokesčių Rusijai, išvažiavau ir nebeatvažiuosiu į Rusiją, nebekoncertuosiu Rusijoje“, – tikino atlikėjas.

„Aš atsisakau pripažinti šią šalį, kaip savo, ir likusius žmones, kuriems absoliučiai nusispjauti į viską tol, kol užteks pinigų sumuštiniui su sviestu. Kažkada Rusija taps verta valstybe, su modernaus ir protingo mentaliteto žmonėmis, bet šiandien, deja, taip nėra“, – sakė žinomas vyras.

Reperis prisipažino, kad visada džiaugiasi atvykęs į Ukrainą, kur jį visada šiltai priimdavo. O plataus masto karas, kurį Rusija pradėjo Ukrainos teritorijoje, jį sukrėtė.


„Kviečiu mūsų valstybę ir kariuomenę susivokti ir sustabdyti miestų bei gyventojų naikinimą broliškos tautos teritorijoje. Atsiprašau visos Ukrainos žmonių už kančias, kurias jums sukėlė mūsų šalis. Atsiprašau už mūsų valstybę dėl savęs, dėl mūsų žmonių, nes kažkas turi tai padaryti. <...> Tikras blogis niekada neturės drąsos pripažinti savo nusikaltimus net sau“, – tikino rusų žvaigždė.

Vienas reperio kūrinių – „Jumorist“ – pasakoja apie cenzūrinę tvarką Rusijoje, kai pajuokavus ne taip, kaip reikia, lengvai galima papulti į juodąjį sąrašą. 2019-aisiais metais išleista daina, kaip pastebi gerbėjai, aktuali ir šiandienai, kadangi joje skamba žodžiai: „Jei Kalėdų senelis – rusas, tai jis dovanų atneš karą“. Vaizdo klipas peržiūrėtas daugiau nei 73 mln. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės