Šią savaitę H. Willoughby itin sunki – pirmadienio laidoje moteris sunkiai valdė emocijas po vaizdo reportažo, kuriame slėptuvėje nuo bombų maža mergaitė dainuoja „Let It Go“ iš „Disney“ animacinio filmuko „Ledo šalis“.

Šį kartą jauną mamą pravirkdė žinia apie vienuolikmetį berniuką, kuris vienas, bėgdamas nuo karo siaubų, įveikė beveik tūkstantį kilometrų iš Ukrainos į Slovėniją. Mažasis Zaporožės gyventojas į kelią leidosi išsiųstas mamos, su savimi jis teturėjo kuprinę, plastikinį maišelį, pasą ir ant rankos užrašytą telefono numerį.

Julia Hartley-Brewer, komentuodama žinias, sunkiai tvardė emocijas: „Vaikas, vos vienuolikos metų vaikas, keliauja per visą žemyną, nežinodamas, ar kada nors pamatys savo šeimą, ar begalės sugrįžti į tėvynę... Nežinau, kaip reaguoja kiti tėvai, bet man – kaip motinai – plyšta širdis“.

Tada Ph. Schofieldas, kamerai grįžus į studiją, nusprendė padaryti trumpą pertraukėlę – nufilmuota, kaip H. Willoughby šluostosi ašaras popierine servetėle.

„Gerai, išeiname į trumpą pertrauką“, – pranešė į situaciją sureagavęs laidos vedėjas.

Iš Ukrainos nuo tada, kai Rusija pradėjo beprasmį karą, jau pasitraukė per 2 mln. pabėgėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės