Dviejose karališkosios šeimos „Instagram“ paskyrose vienu metu šį rytą buvo paskelbtos nuotraukos, po kuriomis dėkojama karalienei už „tautos įkvėpimą“.

Šalia jų paskelbta ir žinutė, joje karalienė buvo įvardijama kaip „motina, močiutė, prosenelė bei valstybės vadovė“.

„Nepaprastas karalienės valdymas buvo ilgesnis nei bet kurio kito monarcho Didžiosos Britanijos istorijoje. Ji įkvėpė tautą ir paskyrė savo gyvenimą jos žmonių tarnystei“, - rašoma po instagrame pasidalintomis nuotraukomis.

Fotografijų serija sudaryta iš aštuonių kadrų, kurie vaizduoja skirtingus Elžbietos II valdymo dešimtmečius. Karališkosios šeimos gerbėjai gali pamatyti dar prieš princo Philipo mirtį darytą kadrą, kuriame – karalienė bei Edinburgo hercogas apsupti savo proanūkių.

Kitoje nuotraukoje monarchė įamžinta 2019 m. gegužę kartu su Kate ir Williamu besilankanti Čelsio gėlių šou. Tuo metu Elžbieta II puošėsi stilingu žalios spalvos „Erdem“ paltu.

Kaip rašo dailymail.co.uk, buvo paskelbta nuotrauka, kurioje Jos Didenybė sveikina gero linkinčius žmones per savo sidabrinį jubiliejų 1977 m. bei fotografija, daryta šių metų pradžioje, Vindzoro pilyje, siekiant paminėti Elžbietos II 70-ųjų valdymo metų pradžią.

Praėjusi savaitė karalienei buvo įtempta, ji atnaujino asmeninius kontaktus po to, kai praėjusį mėnesį susirgo koronavirusu.

Karalienė taip pat pareiškė solidarumą su Ukraina. Monarchė įamžinta stovinti priešais mėlynų ir geltonų gėlių, Ukrainos vėliavos spalvų, puokštę ir subtiliai demonstruojanti paramą karo nuniokotoms šalims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją