Nerimstant Rusijos invazijai į Ukrainą, modelis nusprendė paremti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas ir nuo šiol padeda ruošti maistą savo šalies kariuomenei.

Jauna moteris, kuri iki tol garsėjo seksualiomis fotosesijomis, dabar socialiniuose tinkluose dalijasi karo Ukrainoje vaizdais ir stipriai pasikeitusia savo gyvenimo rutina.

D. Astafjeva, turinti kiek daugiau nei pusę milijono sekėjų, instagrame taip pat viešina vaizdus iš virtuvės, kurioje dirba.

Maisto daviniai savanorę pasiekė ir iš Lietuvos. Viename iš Dašos kadrų matyti, kaip ji randa raštelį iš mūsų šalies, kuriame parašyta, kad Lietuva myli Ukrainą.

Dašos Astafjevos įrašas

Daug dėmesio susilaukė ir Dašos nuotrauka, kurioje ji skuta bulves. Ši akimirka sparčiai išplito internete, kadangi anksčiau gerbėjai ją žinojo kaip „Playboy“ modelį. Pati moteris didžiuojasi galėdama padėti savo šalies gynėjams, jos pastangas sveikina ir sekėjai.

Prie paramos Ukrainai modelis prisideda ir pardavinėdama specialią savo šunų NFT kolekciją, kurios visos pajamos bus skirtos šalies ginkluotosioms pajėgoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės