Rusų atlikėjas grasina I. Venediktovai tribunolu, nes Ukrainoje, jo nuomone, esą „su žmonėmis bandomi biologiniai ginklai“.

Atkreipiame dėmesį, kad, Ukrainos užsienio reikalų ministerijos teigimu, Rusijos Federacija ir toliau skleidžia dezinformaciją apie masinio naikinimo ginklus Ukrainoje.

Užsienio reikalų ministerija pažymėjo, kad Ukrainos sveikatos apsaugos ministerija paneigė Rusijos propagandinėje žiniasklaidoje paskleistą informaciją apie tariamą „skubų karinės biologinės programos, finansuojamos JAV gynybos departamento, pėdsakų slėpimą“ ir „ypač pavojingų patogenų naikinimą“. Ukrainos sveikatos apsaugos ministerija taip pat pažymėjo, kad šalies teritorijoje nėra amerikiečių laboratorijų.

Primename, kad kovo 7 dieną Ukrainos teismas leido suimti Rusijos dainininką N. Baskovą ir paskirti įtariamajam kardomąją priemonę. Pradėta jo įtraukimo į tarptautinį ieškomų asmenų sąrašą procedūra. Generalinė prokurorė pabrėžė, kad netrukus N. Baskovą sulaikys šalies, kurios sieną jis kirs, teisėsaugos pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės