People.com rašoma, kad Kanye Westo išpuoliai prieš Pete'ą Davidsoną tęsiasi ir toliau. Trečiadienį 44 metų reperis išleido nerimą keliantį savo dainos „Eazy“ vaizdo įrašą, kuriuo pasidalijo „Instagram“ paskyroje. Jame – nerimą keliantys vaizdai. Matyti pagrobta, surišta ir karste gulinti gyva 28 metų Pete'o Davidsono netikra figūra.

Westas vaizdo klipe įamžintas stovintis šalia rožių sodo, skambant dainos žodžiams: „Dievas išgelbėjo mane nuo tos avarijos, kad galėčiau įspirti Pete'ui Davidsonui į užpakalį“.


Vaizdo įrašui einant į pabaigą, parodomas sunkvežimis, pilnas rožių, panašus į tą, kurį Pete'as Davidsonas per Valentino dieną įteikė Kim Kardashian.

Dainoje Westas mini žodį „Skete“: „Visi gyveno laimingai, išskyrus Skate“. Tai slapyvardis, kuriuo jis kelis kartus vadino Davidsoną dabar jau ištrintuose socialinių tinklų įrašuose.

Daugelis gerbėjų pamatę tokį K. Westo vaizdo klipą sunerimo.

„Tas Kanye vaizdo įrašas iš tikrųjų kelia nerimą, Pete'ui reikia paduoti ieškinį“, – rašė vienas komentatorius. Kitas pridūrė: „Aš myliu Kanye, bet šis įrašas yra gėdingas. Pavyzdžiui, jei kas nors atsitiks Pete'ui, Kanye tikrai neliks nepastebėtas, nes internete palieka visus įrodymus“.

Vienas socialinių tinklų vartotojas tokį vaizdo įrašą pavadino „emociniu išnaudojimu“, teigdamas, kad „tai šeimai baigsis labai blogai“. Toliau jis rašė: „Jaučiuosi išsigandęs, neįsivaizduoju, kaip Kim jaučiasi. Jis terorizuoja ją, tikiuosi, kad žmonės nustos tai teisinti kaip meną“.

Toliau kilo dar aršesnės diskusijos, socialiniame tinkle buvo klausiama: „Ar leisime Kanye toliau viešai tyčiotis iš Pete'o Davidsono?“, kitas žmogus pastebėjo: Jei būčiau Kim ar Pete'as, jau vakar būčiau nuėjęs į policijos nuovadą ir padavęs pareiškimą!“

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai Westas dalijasi vaizdais apie Kim širdies draugą Davidsoną.

Delfi primena, kad K. Kardashian ir P. Davidsonas poruojami nuo 2021 metų spalio, kai per realybės šou žvaigždės kviestinį pasirodymą „Saturday Night Live“ jie prieš kameras pasibučiavo.

Nuo to karto jie yra neišskiriami ir kartu mėgavosi tiek atostogomis Bahamuose, tiek ant žarijų kepto korėjietiško maisto puota Kardashian vidaus rate.