95-erių metų amžiaus monarchė yra taip stipriai mylima, kad kai kurie sąmokslo teorijų kūrėjai kaltina princą Charlesą ir Camillą užkrėtus karalienę ir netgi tvirtina, kad taip pasielgta tyčia, skelbia nickiswift.com.

Vienas iš karalienės gerbėjų tviteryje parašė: „Tikiuosi, kad Jos Didenybė greitai pasveiks nuo COVID, nes mano psichikos sveikata ir taip nekokios būklės. Visai nenoriu galvoti apie Charleso ir Camillos tapimą karaliumi ir karaliene.“

Nekalbant apie sąmokslo teorijas, 2021-ieji metai Elžbietai II buvo siaubingi – ji neteko savo vyro princo Philipo, su kuriuo nugyveno daugiau nei 70-imt metų. Be to, monarchei tikriausiai neduoda ramybės nesantaika tarp princo Williamo ir princo Harry. Be jokios abejonės, skandalingasis Meghan Markle ir Harry interviu, duotas laidų vedėjai Oprah Winfrey, tik įpylė žibalo į ugnį.

Bet pati naujausia krizė yra susijusi su princu Andrew, kurį kai kurie asmenys vadina „mylimiausiu“ monarchės sūnumi. Kaip pranešė „NBC News“, sausio mėnesį karalienė buvo priversta atimti Andrew karinius titulus ir pareigas, susijusias su karališkąja labdara, kad apsaugotų karališkąją šeimą nuo didesnės žalos. Nors princas Andrew galiausiai susitarė su ieškove Virginia Giuffre (susitarimo nutraukti bylą suma neatskleidžiama), skandalo atgarsiai jį tebelydi.

Dabar žmonės pradėjo spėlioti, ar Bakingamo rūmai bando nuslėpti informaciją apie monarchę.

Kai buvo pranešta, kad Elžbieta II susirgo koronavirusu, atsirado teigiančių, jog Bakingamo rūmai „slapukauja“ dėl karalienės sveikatos. Visgi rūmų darbuotojai CNN pareiškė, jog atsisako pateikti „naujausių komentarų“ apie karalienės sveikatos būklę.

Bakingamo rūmai mano, kad karališkosios šeimos nariai turi teisę į paciento informacijos konfidencialumo užtikrinimą. Žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams, kad Elžbieta II atšaukė virtualius susitikimus, atsirado ir straipsnių apie neva itin prastą jos sveikatą. Kita vertus, sergant COVID-19 net virtualūs susitikimai gali būti tikra kančia. Taip pat CNN nurodė, kad monarchei buvo sunku judėti – tikriausiai dėl sustingusių sąnarių.

Bakingamo rūmai tvirtina, kad Elžbietos II sveikatos būklė yra gera, tačiau kai kurie darbuotojai nerimauja. „Monarchijai tai tarytum negatyvo lašelinė, – sakė vienas rūmų šaltinis. – Tokio sunkaus meto neprisimenu.“

„Atrodo, kad karalienės bėdos niekaip nesibaigia. Jos turės ilgalaikių padarinių“, – prisipažino šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)