Protrūkis tiesioginiame eteryje

„Man sakė, kad Europa – laisvių tvirtovė, kad viskas leidžiama... Dabar savo kailiu patyriau, ką reiškia vadinamosios „neliečiamos nuosavybės teisės“, – savo laidos „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“ metu įniršęs kalbėjo jis.

„Nusipirkau, sumokėjau galybę mokesčių, viską padariau. Staiga kažkas nusprendė mane įtraukti į sąrašą, ir iš karto netekau nekilnojamojo turto. Bet juk sakėte, kad Europoje nuosavybės teisės yra neliečiamos! Kaip čia išeina?“ – tęsė vedėjas.

Pasipiktinęs V. Solovjovas skundėsi dėl Europos sprendimo „uždaryti banko sąskaitą, jei esi rusas“, o Anglijoje „leidžiama turėti tik tam tikrą pinigų sumą“.

„Kodėl? Nes esi rusas“, – niršo jis.

Naujos sankcijos buvo įvestos Rusijai užpuolus Ukrainą. Jų sąraše atsidūrė ir ne vienas garsus Rusijos pilietis, praneša au.news.yahoo.com.

Sankcijų tikslas – „susilpninti Rusijos ekonomikos pagrindą ir jo gebėjimą modernėti“. Tikimasi, kad šio tikslo padės pasiekti ir Rusijos bankų bei turtingų piliečių turto įšaldymas ES.

Europos Komisijos (EK) pirmininkė Ursula von der Leyen praėjusią savaitę nurodė, kad „ES sustabdys Rusijos bankų prieigą prie Europos finansų rinkos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės