Kylie jau anksčiau buvo kaltinama dėl žemos kokybės prekių, parduodamų savo klientams ar tamsiaodžių rasės imitavimu (angl. blackfishing) nuotraukose, Kylie Jenner sekėjai seniai atkreipė dėmesį į problemišką žvaigždės elgesį internete.

Bene daugiausia neigiamų diskusijų Kylie sulaukė tuomet, kai savo „Instagram Stories“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame buvo matyti greitosios pagalbos mašina jos vaikino Traviso Scotto „Astroworld“ muzikos festivalyje. Jame 2021 m. lapkritį minia nusinešė 10-ties koncerto lankytojų gyvybes.

Tragedija „Astroworld“ sukrėtė žvaigždės gerbėjus ant kojų. Kylie sulaukė daugybės priekaištų už tai, kad užtruko pašalinti savo vaizdo įrašus, kuriuose buvo įamžinta besilinksminanti vaikino koncerte.

„Noriu aiškiai pasakyti, kad nežinojau apie jokius žuvusius žmones, kol naujienos nepasirodė žiniasklaidoje. Tokiu atveju niekas nebūtų tęsę koncerto“, – vėliau rašė Kylie „Pop Crave“.

Atrodo, žvaigždę vis persekioja skandalai. Nickiswift.com rašoma, kad nurimus aistroms po koncerto, Ukrainoje vykstančio karo akivaizdoje Kylie susidūrė su sekėjų priekaištais dėl dar vieno įrašo. Vasario 26 dieną moteris „Instagram Stories“ Ukrainos žmonėms skyrė gerai apgalvotus žodžius.

„Dieve, saugok Ukrainos žmones. Mano mintys ir maldos yra sumis“, – rašė moteris.

Nors jos žodžiai buvo vertinami kaip paprastas simbolinis gestas, praėjus dviems valandoms po jo Kylie paskelbė savo makiažo linijos „Kylie Cosmetics“ reklaminį vaizdo įrašą, kuriame teigė: „Čia mano nauji @KylieCosmetics lūpų blizgiai!“ Tai sukrėtė 314 milijonus jos „Instagram“ sekėjų.

„Kylie negali būti rimta...“ – rašė kūrėjas @browneyed_babyyy.

Kiti komentatoriai kritikavo žvaigždės neišmanymą.

„Tai, kad Kylie Jenner paskelbė, jog jos širdis su Ukraina, o po 2 valandų – reklamą savo gaminiams, rodo – ji nesigaili. Su savo sekėjų skaičiumi, mažiausiai, ką ji gali padaryti, tai dalintis nuorodomis, skatinančiomis padėti ukrainiečiams“, – priekaištavo vienas „Twitter“ vartotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją