Anastasia Lenna „Miss Grand Ukraina“ grožio konkursą laimėjo 2015 metais, tuomet jai buvo 24 metai. Dabar sukneles ir aukštakulnius jauna moteris keičia į specializuotą aprangą, o vakarėlius – į savanorystę fronte ginantis nuo priešų.

Drąsus modelio sprendimas stoti į kovą ir iš paskutiniųjų ginti savo šalį kaip diena ir naktis skiriasi nuo dabartinės gražuolės veiklos: jauna moteris Turkijoje dirba viešųjų ryšių srityje.

Jeigu tikėtume turiniu A. Lennos instagramo paskyroje, laikyti ginklą rankose jai nieko naujo, tik skirtumas tas, kad iki dabar tai buvę įprastai guminėmis kulkomis, o ne tikrais šoviniais, šaudantys.

Pastaraisiais metais A. Lenna ne kartą dalyvavo įvairiuose kariniuose mokymuose ir lankė kursus, tai įrodo ir turinys socialinėje žiniasklaidoje, tačiau realiame gyvenime šių įgūdžių iki pat dabar progos panaudoti neturėjo.

Nuo tada, kai Rusijos prezidentas Ukrainoje pradėjo didelio masto karinius veiksmus, buvusi grožio karalienė aktyviai naudojasi savo platforma socialinėje žiniasklaidoje ir per 40 tūkst. sekėjų ragina padėti savo gimtajai šaliai.

Šeštadienį Anastasia instragrame dalijosi įvairiu patriotiniu turiniu ir pasiuntė perspėjimą Rusijos kariams: „Bus nužudyti visi iki vieno, kirtę Ukrainos sieną su tikslu mus užgrobti!“.

Kitame įraše A. Lenna reiškia pasididžiavimą Ukrainos ryžtu priešinantis okupantams – jau žuvo žymiai daugiau Rusijos karių, nei tikėjosi V. Putinas (tai žvalgybiniai duomenys).

Anastasia teigia: „Mūsų armija kariauja taip, kad NATO vertėtų pasiprašyti narystės pas mus, o ne atvirkščiai“.

Dalindamasi turiniu, giriančiu drąsos ir ryžto tokios grėsmės akivaizdoje nestokojantį Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį, gražuolė rašo: „Tikras ir stiprus lyderis. Tai Ukrainos prezidentas“.

Buvusi Miss Grand Ukraina taip pat pasidalino pasaulio bokso čempiono Oleksandro Usiko kreipimusi į savo sekėjus socialinėje žiniasklaidoje iš Rusijos, kuriame jis meldžia nesiųsti savo žmonių į karą Ukrainoje.

Kijevo rinkodaros ir vadybos studijas baigusi A. Lenna ragina ukrainiečius skubiai šalinti kelio ženklus, kad priešams būtų sunkiau orientuotis. Jos prierašo vertimas skamba maždaug taip: „Visus šalies kelius palikime be ženklų. Mūsų priešai apgailėtinai nepasirengę, jie visiškai nesiorientuoja aplinkoje. Palydėkime juos tiesiai į pragarą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės