Socialiniame tinkle, kuriame ji turi daugiau nei 887 tūkst. sekėjų, Jamala neslėpė, kad pastarosios dvi paros buvo bemiegės. Ji pasidalino skirtingais įrašais Rusijos karo Ukrainoje tema.

Viename jų atlikėja nusifilmavo su savo vaikais. 38-erių moteris kreipėsi į svetur bei Rusijoje gyvenančius žmones, norėdama priminti apie karo žiaurumą, beprasmybę ir skatino palaikyti Ukrainą.

„Mano brangūs draugai, gyvenantys užsienyje iš viso pasaulio. Putinas ir Rusijos armija pradėjo pilną invaziją į Ukrainą. Nežinau, kaip tai įmanoma, bet jie bombarduoja taikius žmones Ukrainoje. Prašau, palaikykite Ukrainą, stabdykime Rusijos agresiją“, – savo instagramo įraše sakė dainininkė.

„Ukraina nenori karo! Mes norime taikos! Mes esame namuose. Nepanikuokime ir būkime stiprūs. Mes nenorime karo. Mes esame su taika!“, – pridūrė ji, pasidalinusi vaizdo įrašu, kuriame ji įsiamžino namuose su vaikais.

Tame pačiame įraše Jamala kreipėsi ir į Rusijos žmones. Atlikėja neslėpė, kad tarp ten gyvenančių žmonių yra daug jos draugų ir artimųjų.

„Aš tiesiog noriu, kad jūs suprastumėte, kas vyksta. Nežinau, ką matote jūs, bet aš jums galiu pasakyti, ką matau pro langą. Matau visiškai taikius žmones, artimus, labai artimus jums savo kalba, religija ir pan. Noriu, kad jūs žinotumėte, jog jūsų šalies prezidentas ir jūsų armija užpuolė mano šalį. Dėl to labai jūsų prašau netylėti. Tai jau nebeįmanoma. Taip neturi būti. Aš nežinau, kas dedasi politikų galvose, kurie šiandien gali šitaip su mumis elgtis. Aš labai jūsų prašau – netylėkite, eikite į mitingus, sustabdykime tai, nes tai jau nebepakeliama. Aš nežinau, kur bėgti su dviem mažais vaikais. Aš nežinau. Tai – mano tėvynė, aš liksiu namuose. Ačiū jums labai. Su meile, jūsų Jamala“, – susigraudinimo vaizdo įraše neslėpė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės