Visgi savaitgaliui priartėjus prie pabaigos, sausio 9 d., B. Sagetas buvo rastas negyvas. Jo kūnas tįsojo viešbučio kambario lovoje. Dėl šitokio netikėtumo kilo galybė klausimų: kaip visų mėgstamas artistas galėjo taip staiga numirti?

Dar daugiau suglumimo kilo išgirdus teismo medicinos eksperto Joshua Stephany po autopsijos padarytą išvadą, esą B. Sageto mirties priežastis – sunki galvos trauma, o apie kokius nors nelegalių narkotikų ar toksinių medžiagų vartojimo padarinius negali būti nė kalbos. Negana to, skrodimas neva padėjo nustatyti daugybinius įtrūkimus pakaušio ir akių srityse. Taip pat paaiškėjo, jog žvaigždė mirties metu buvo užsikrėtęs COVID-19.

Portalas „People“ pasikalbėjo su keliais asmenimis, prisidėjusiais prie B. Sageto mirties priežasčių tyrimo.

„Šis atvejis išties netipinis, – patikino Orindžo apygardos šerifo pavaduotojas. – Galybė klausimų lig šiol neatsakyta.“

Paskutiniuose stebėjimo kameromis užfiksuotuose kadruose matyti, kaip B. Sagetas išeina iš devintame viešbučio aukšte sustojusio lifto ir ilgu koridoriumi žingsniuoja link savo kambario durų. Filmuotą medžiagą peržiūrėję pareigūnai teigia, kad nieko įtartino įžvelgti neįmanoma – B. Sagetas elgėsi kaip visiškai sveikas, puikiai besijaučiantis žmogus.

Pasinaudodamas atrakinimo kortele B. Sagetas atsidarė rezervuoto kambario duris ir įžengė į vidų. Tai atsitiko 2.17 val. nakties. Ant durų rankenos jis pakabino lentelę su užrašu „Netrukdyti“ ir užsirakino iš vidaus. Niekas nedarinėjo durų iki kitos dienos pavakarės – tos valandos, kai viešbučio apsaugos darbuotojai aptiko aktorių negyvą.

Pasinaudodami visa turima informacija tyrėjai stengėsi išsiaiškinti, kaip, dėl kokių priežasčių B. Sagetas mirė.

Pareigūnai nuodugniai apžiūrėjo staliukus marmuriniais stalviršiais ir vonios lentynas, bet neaptiko nei kraujo, nei plaukų. Jie laikosi nuomonės, kad B. Sagetas galėjo vonioje prarasti sąmonę ir griūti aukštielninkas ant marmuro grindų – tik taip, esą, buvo įmanoma susitraumuoti galvą.

Vėliau, policijos įsitikinimu, B. Sagetas atgavo sąmonę ir nusvirduliavo iki lovos, o į ją atsigulęs jis vėl prarado sąmonę ir mirė. Mirtis, kaip teigiama, galėjo ištikti maždaug 4.00 val. ryto. Praėjus 12-ai valandų šis faktas tapo viešai išplatinta žinia.

Kol policija aiškinosi B. Sageto mirties aplinkybes, aktoriaus artimieji dalijosi prisiminimais apie kartu su juo praleistą laiką.

„Norime, kad Bobo atminimas liktų gyvas, – portalui „People“ sakė jo kolegė iš situacijų komedijos „Pilna troba“ („Full House“) filmavimo laikų aktorė Candace Cameron Bure. – Noriu kalbėti tik apie puikiai, nuotaikingai kartu praleistą laiką. Tie epizodai išties paguodžia.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)