Dabar aktorė grįžta į ekranus seriale „Shining Vale“. Siaubo komedijoje C. Cox vaidina į šeštą dešimtį įkopusią moterį, negalinčią apsispręsti, ar jai „depresija, ar ji apsėsta“.

„Išgyvendama vidutinio amžiaus krizę, puikiai tai suprantu“, – 57 metų aktorė pasakojo „Los Angeles Times“. Mano herojė puikiai supranta, ką reiškia „išgyventi gyvenimo etapą, kurio nedrįstame vadinti menopauze, bet būtent taip ir yra“.

Ji taip pat žino, kaip sunku senti Holivude, ir pripažįsta, kad jos išvaizda keičiasi. Prireikė ne vienerių metų, kad aktorė jaustųsi savimi patenkinta, ir prisiekė, kad daugiau nesijaudins nebūdama „tobula“.

Šiuo metu ji vadovaujasi būtent tokia mantra ir be jokių dvejonių kalba apie savo kosmetines operacijas ir kodėl šio sprendimo iki šiol gailisi.

Suprato, kad jos išvaizda darosi „tikrai keista“

Nors C. Cox 57-eri, leidiniui „The Sunday Times“ sakė besijaučianti jauna. Aktorė, kurios draugas yra Edas Sheeranas, turi „daug draugų iki 40-ies“ ir jaučiasi lyg su jais būtų vienmetė, „kol to nepatikrina“. Pabrėždama, kad „nėra nieko blogo būti 60-ies“, „Draugų“ aktorė pripažino „negalinti patikėti“, kad jai jau tuoj bus 60.

Tačiau vyresnis amžius turi ir savo žavesio. Pirma, ji ramesnė nei kada nors anksčiau ir galiausiai suprato, „kuo mėgautis, ką daryti dažniau ir ko atsisakyti“. Ji susitaikė su vyresniu amžiumi. Pripažįsta, kad „mėgino vaikytis jaunystę“.

C. Cox prisimena, kad net nenumanė atrodanti „labai keistai po injekcijų“, kol žiniasklaida nepradėjo kalbėti apie ryškius jos išvaizdos pokyčius. Tuomet ji suprato: „Turiu liautis.“

Anksčiau leidiniui „Harper‘s Bazaar“ kalbėdama apie grožio procedūras C. Cox prisipažino „besigailinti tam tikrų dalykų“. „New Beauty“ prasitarė, kad ji „taip stengėsi apgauti laiką, kad viską tik pablogino“.

Prisimindama vieną po kito apsilankymus pas chirurgus, ji aiškina: „Net nesupranti, kad keitiesi, viskas vyksta iš lėto ir staiga... prakeikimas, atrodo negerai.“

Galiausiai, ji „pasišalino užpildus“ ir prisiekė būti „kuo natūralesne“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)