Kardifo „Shire Hall“ senelių globos namuose karališkoji pora lankėsi dar pernai, rašoma portale dailystar.co.uk.

Jiems šnekučiuojantis su 87-erių metų įstaigos paciente Joan Drew-Smith, šioji, kreipdamasi į princą Williamą ir rodydama į jo žmoną – būsimą Didžiosios Britanijos karalienę, ėmė ir paklausė: „Tai jūsų asistentė?“

Klausimas akivaizdžiai pralinksmino K. Middleton: jinai suskubo įsiterpti ir sunkiai tramdydama juoką kreipėsi į vyrą: „Na, taip, aš tavo asistentė. Jau ilgą laiką ja esu!“

Per praėjusių metų vasarą įvykusį Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės susitikimą su globos namų gyventojais išties netrūko progų pasijuokti.

Tiesa, su įstaigos personalu ir senoliais karališkoji pora bendravo jau ne pirmą kartą: dar prieš metus, gegužės mėnesį, jie buvo susitikę virtualiai. 2020-aisiais, kai šalis buvo priversta užsidaryti į karantiną, princas Williamas su žmona pakvietė globos namų gyventojus į bingo loteriją.

Kad yra pratusi kalbėti be užuolankų, pirmiau minėta Joan Drew-Smith įrodė ir tada: senolė be jokių skrupulų pareiškė, kad loterija nebuvo tokia vykusi, kokia turėjo būti.

Kembridžo kunigaikštis jos pastabą įsidėmėjo ir susitikęs jau tiesiogiai apie ją užsiminė.

„Sveika, Joan. Prisimeni, kaip žaidėme bingą? Minėjai, kad ne ypač sužibėjome!“ – pasakė princas Williamas.

„Taip“, – patikino senolė ir šmaikščiai pridūrė: „Pasirodėte visiškai sumautai.“

Išgirdusi tokį tiesmuką atsakymą karališkąją pora prapliupo kone isteriškai kvatotis.

O štai virtualiosios loterijos nugalėtoja, 95-erių Margaret Stocks, loteriją įvertino daug palankiau.

„O man tikrai patiko, nors anksčiau niekada nebuvau žaidusi“, – pasakė ji.

„Mes irgi ne, todėl ir pasirodėme šitaip nevykusiai!“, – prisipažino Kembridžo kunigaikštienė.

Lankydamiesi globos namų sode princas Williamas ir K. Middleton dėvėjo kaukes, todėl ne visada pavykdavo išgirsti, ką jie sako.

„Turime dėvėti kaukes, kadangi siaučia virusas. Deja, kai nematai žmogaus burnos, kartais sunku suprasti, ką jis sako“, – pripažino princas Williamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją