54-erių metų amžiaus N. Kidman fotosesijos metu dėvėjo mini sijoną, tokį trumpą, kad jį praktiškai įmanoma pavadinti diržu, ir ne itin ilgą klostuotą viršutinę dalį, todėl galima grožėtis moters liemeniu, skelbia pagesix.com.

Jungtinės Karalystės (JK) stilistės Katie Grand sukurtą koketiškos mokinukės įvaizdį vainikavo pilkos kojinės iki kelių ir nevarstomi bateliai smailiu priekiu. Deja, žurnalo skaitytojai pernelyg nesusižavėjo ant viršelio išvydę N. Kidman, kuri atrodo taip, tarytum filmavosi Britney Spears hito „Baby One More Time“ muzikiniame vaizdo klipe.

„Ji yra garsi aktorė, nominuota „Oskarui“. Kodėl ji apsirengė kaip mokinė? Negražu“, – „Vanity Fair“ instagramo paskyroje pakomentavo vienas naudotojas. „Norėčiau sužinoti daugiau informacijos apie šios aprangos idėją, nes jos nesuprantu“, – pridūrė kitas.

Nicole Kidman – nuostabi, bet šis stilius yra pasibaisėtinas. Negaliu patikėti, kad ji sutiko“, – stebėjosi trečias internautas, o ketvirtas paklausė: „Kam pasirodė, kad tai gera mintis? Sunku įsivaizduoti.“

"Vanity Fair" viršelis su N. Kidman / Foto: Maurizio Cattelan and Pierpaolo

Kiti socialinių tinklų naudotojai žvaigždės išvaizdą pavadino „stačiai šiurpia“, „siaubinga“ ir „netvarkinga“.

„Šį akibrokštą norėtųsi pamiršti“, – taip kilusią situaciją apibendrino „Page Six“.

Tiesa, atsirado ir tokių, kuriems rizikingi apdarai patiko.

Heiteriai toliau pils purvą! Nicole atrodo nepriekaištingai!“ – instagrame pareiškė aktorės gerbėjas, o vienas tviterio naudotojas liaupsino jos stilių ir teigė, kad „pataikyta teisiai į dešimtuką“.

Regis, kitoms garsenybėms irgi patinka naujausi „Miu Miu“ kūriniai. Pavyzdžiui, Emily Ratajkowski viena pirmųjų apsirengė tik šių Italijos mados namų rūbais, kai dalyvavo 2021 m. lapkričio mėnesį įvykusiuose CFDA mados apdovanojimuose „Fashion Awards“. Be to, „Miu Miu“ reklaminėje kampanijoje galima išvysti Hailey Baldwin, vilkinčią beveik tokius pačius drabužius, kaip ir N. Kidman.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)