Pora, kuri kadaise praktiškai nesitraukė nuo prezidento D. Trumpo, dabar šalia jo pasirodo itin retai, teigia šaltinis.

„Be jokios abejonės, dabar kartu praleidžia žymiai mažiau laiko nei Baltuosiuose Rūmuose, kai matydavosi kiekvieną dieną“, – PEOPLE teigia vienas J. Kushnerio bičiulis.

Šaltinio teigimu, dabar poros atsakomybės žymiai menkesnės nei tada, kai dirbo prezidentui. Nepaisant to, Ivanka pastarosiomis savaitėmis lankėsi „Mar-a-Lago“ – tiek viena, tiek su vyru. J. Kushneris paskutinį kartą ten vyko žaisti golfo.

„Natūralu, juk pirmą kartą po daugybės metų jie nebedirba tame pačiame pastate, gyvena skirtinguose miestuose, tad ir matosi rečiau“, – teigia kitas šaltinis, tame neįžvelgiantis nieko blogo.

Dabar, turėdami daugiau laisvo laiko, Ivanka su vyru didžiausią dėmesį skiria su politika nieko bendro neturinčiai veiklai: J. Kushneris rašo memuarus apie darbą Baltuosiuose Rūmuose ir užsiima verslu, o D. Trumpo dukra užsiima labdaringa veikla ir jau pranešė nedalyvausianti Senato rinkimuose.

„Jie jaukinasi normalų gyvenimą“, – tikina J. Kushnerio draugas.

Gyvenimas Sarfsaide, netoliese Majamio, J. Kushneriui ir Ivankai leidžia pabėgti nuo įkyraus dėmesio, tačiau darbo Baltuosiuose Rūmuose visai pamiršti dar negali.

Dirbdami prezidento patarėjais, sutuoktiniai buvo dažnai kritikuojami kaip neturintys reikiamų kompetencijų ir nemokantys atskirti asmeninės ir profesinės sferų.

Sugrįžti į ankstesnį gyvenimą pora ėmė bandyti vos tik 2021 metų sausį pasibaigė D. Trumpo kadencija. Pats D. Trumpas ruošiasi 2024 metų rinkimams ir tikisi pergalės. Buvusi pirmoji Amerikos ponia Melania Trump „Mar-a-Lago“ daugiausia laiko praleidžia su paaugliu sūnumi, kur taip pat gali džiaugtis didesniu privatumu.

„Kartu su Donaldu dalyvauja kai kuriose vakarienėse, tačiau daugiausia laiko praleidžia su šeima. Toks jos gyvenimo būdas, ir jis jai labai patinka“, – PEOPLE kiek anksčiau atskleidė kitas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)