Pasirodo, kad kai kuriems Valentino diena yra išties neeilinė proga, per kurią savo antrajai pusei negailima nieko. Profesionalaus sporto garsenybė savo mylimajai Holly Sonders (34) padovanojo naujutėlaitį „Ferrari“ bei didelę rožių puokštę.

Raudonos spalvos „SF90 Stradale“ modelio automobilis buvusiai „Fox Sports“ vedėjai labai patiko. Prabangia dovana moteris pasidžiaugė ir savo socialiniuose tinkluose.


Instagrame, kur ją seka 658 tūkst. internautų, H. Sonders pasidalino vaizdo įrašu, kuriame ji užkuria galingąjį „Ferrari“. Moters balse girdimas susijaudinimas.

„Jis niekada nėra subtilus nei savo dovanomis, nei savo meile“, – šalia naujausio įrašo brūkštelėjo ji.

Pasirodo, kad H. Sonders šio siurprizo laukė iki paskutinės minutės ir manė, jog jos mylimasis apskritai pamiršo Valentino dieną, bet tada įvyko „vėlyvas pristatymas“ – jos svajonių automobilis.

Kaip skelbia TMZ, ši prabangi dovana bokso garsenybei atsiėjo 1 mln. JAV dolerių (apie 880 tūkst. eurų). Rinkoje šio „Ferrari“ modelio kaina prasideda nuo 625 tūkst. JAV dolerių (apie 550 tūkst. eurų).


O. De La Hoya per savo profesionalaus boksininko karjerą, kuri truko nuo 1992 iki 2008 metų, iškovojo 11 skirtingų titulų diržų šešiose skirtingose ​​svorio kategorijose.

Jis taip pat iškovojo aukso medalį 1992 metų Barselonos olimpinėse žaidynėse.

O. De La Hoya ir H. Sonders pirmą kartą viešumoje kaip pora pasirodė 2021 metų rugpjūtį, o lapkritį Holly visiems pademonstravo didelę tatuiruotę su mylimojo atvaizdu ant savo nugaros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)