Po nelaimingo atsitikimo, kuris įvyko sausio 20 dieną, Polina Strelets iš Sankt Peterburgo buvo paguldyta į ligoninę Indonezijoje. Ji patyrė du kojos lūžius ir apatinės stuburo dalies sužalojimus, pranešė „Newsflash“.

Į komą ji paniro po operacijos Indonezijos Balio provincijos sostinėje Denpasare, pažymėjo naujienų šaltinis.

Pranešama, kad P. Strelets buvo diagnozuota riebalinė embolija, kuri ištinka tuomet, kai sunkios traumos metu į kraują patenka riebalų lašelių.


Rusijos vyriausybė ketina parskraidinti ją namo, nurodė Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Michailas Romanovas.

„Esu dėkingas [ministro pirmininko pavaduotojai] Tatjanai Golikovai už žaibišką atsaką į mano prašymą ir greitą pagalbą sprendžiant Sankt Peterburgo gyventojos evakavimo klausimą“, – teigė jis.

„Mūsų pareiga yra kovoti už kiekvieno šalies piliečio gyvybę, nepaisant to, kurioje pasaulio vietoje ši pagalba yra reikalinga. Aš pats asmeniškai būsiu atsakingas už sanitarinę Polinos evakuaciją ir tolesnį jos gydymą Rusijos teritorijoje“, – pridūrė M. Romanovas.


Pranešama, kad P. Strelets sveikatos draudimo vertė yra lygi maždaug 665 JAV doleriams, tačiau viena diena Indonezijos ligoninėje kainuoja apie 3300 dolerių, pažymi „Newsflash“.

Merginos tėvai sakė, kad jos sveikatos draudimas galės padengti tik labai mažą dalį jos gydymo išlaidų, todėl jie kreipėsi į Rusijos vyriausybę, kad ši padėtų parskraidinti ją namo.

Prieš siaubingą incidentą darytose nuotraukose buvo matyti, kaip P. Strelets mėgaujasi atostogomis Balyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)