Kunigaikščiui ir kunigaikštienei galvos skausmą kelia netoliese esantis Andree Clark paukščių draustinis – 17 hektarų jūros vandens pelkė. Ši teritorija – vienas iš didžiausių laukinės gamtos draustinių Santa Barbaroje, kurio vanduo gali užsistovėti ir skleisti tvaiką.

Bjaurus tvaikas pasiekė Montesito rajoną, kuriame taip pat gyvena Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Orlando Bloomas ir Katy Perry.

Vietos gyventojas sakė leidiniui „Mirror“: „Kvapas primena saulėje pūvančią dvėselieną. Mane pykina. Užuodę tvaiką, daugelis gyventojų užsidaro langus“.

Vietos pareigūnai sako, kad tvaikas gali išsilaikyti iki rudens, kol bus sutvarkytas vamzdynas. Santa Barbaros miesto švaraus vandens vadybininkas Cameronas Bensonas sakė: „Ten užsistovi vanduo. Problemos dėl tvaiko pasitaiko retai, o kartais dėl tam tikrų sąlygų jos suintensyvėja“.

Meghan Markle ir princo Harry namai

Kaip skelbiama, Harry ir Meghan jau anksčiau buvo susidūrę su smarvės problemomis – karališkosios šeimos nariai gyveno netoli teisėto kanapių fabriko Santa Barbaroje.

Poros dvaras yra netoli 20 didelių šiltnamių, skleidžiančių tvaiką prabangiam rajonui. Gyventojai nuolat teikia skundus, kad įmonė įdiegtų naują „kvapo kontrolės sistemą“.

Gregory`is Gandrudas sakė „Sunday Mirror“: „Smarvė intensyvėjo ir sklido jų kryptimi. Važiavau greitkeliu ir mane ji pritrenkė. Ji nekelia džiaugsmo, bet to nesinori važiuojant 112 km/h greičiu“.
„Privalėjau sustoti. Kuriam laikui ji visiškai sutrikdė mano mąstymą. Dėl jos kenčia daug žmonių“.

Aplink Harry ir Meghan namus, kuriuose yra sauna, biblioteka ir kino salė, gyvena daug įžymybių. Viena ryškiausių – Oprah, kuriai pernai pora pažėrė sensacingų detalių apie karališkąją šeimą.

Meghan Markle ir princo Harry namai

Pastebima, kad beveik jų dvaro teritorijoje yra suolelis, kurį Meghan aprašė 2021 metais išleistoje vaikiškoje knygelėje „The Bench“ (liet. „Suolelis“).

Beje, pora dar viešai nepasveikino karalienės jos platininio jubiliejaus proga.
Jie taip pat dar nekomentavo naujienos, jog princui Charlesui tapus karaliumi, Camilla taps karaliene konsorte.

Pora neseniai patvirtino, kad „šaltiniai“ daugiau nekalbės už juos, ir jie patys ką nors komentuos tik per savo oficialią žiniasklaidos komandą. Nepaisant tylos, Harry pastarosiomis savaitėmis nuotoliniu būdu bendravo su savo tėčiu. Tikimasi, kad jis grįš į Didžiąją Britaniją švęsti karalienės platininio jubiliejaus.

Tačiau manoma, kad kilus ginčams dėl šeimos saugumo planų, jo nelydės Meghan, Archie ar Lilbet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)