Nepriekaištingai atrodanti moteris pridūrė, kad labai nedaug žmonių žinojo, jog ji planavo tapti mama, skelbia mirror.co.uk.

„Galiu ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti, kiek žmonių žinojo, kad laukiuosi. Mano dukra yra geriausia dovana, kokią tik pajėgiu įsivaizduoti. Pagimdyti vaiką buvo geriausias mano sprendimas“, – sakė N. Campbell.

Taip pat supermodelis užsiminė apie savo įspūdingą karjerą. Šiais metais N. Campbell demonstruos „Versace“, „Alexander McQueen“, „Balmain“ ir „Lanvin“ drabužius Paryžiuje, Londone ir Milane.

„Vis dar mėgstu savo darbą, bet jis kainuoja labai daug nervų! Juk man 51-eri, o žingsniuoju su merginomis, kurioms 18-a! Viena vertus, smagu būnant tokio amžiaus dar užlipti ant podiumo, kita vertus, atrodo, kad mano laikais modeliai buvo linksmesni, daugiau šypsojosi ir demonstravo ne tik drabužius, bet ir savo asmenybes. Neseniai vieno madų renginio metu netgi teko paraginti merginas, kad greičiau ir guviau eitų,“ – teigė N. Campbell.

Kalbėdama apie tapimą sektinu pavyzdžiu jaunesnei afroamerikiečių modelių kartai, ji pridūrė: „Pasitaikė galybė atvejų, kai dalyvaudavau kolekcijų pristatymuose, bet nesulaukdavau pasiūlymo filmuotis reklamos kampanijose. Būdavo išties skaudu. Tekdavo nuryti karčią piliulę ir gyventi toliau. Žinoma, būtų buvę šaunu tada turėti tokį palaikymą, bet užtat didžiuojuosi matydama, kas vyksta dabar, didžiuojuosi įvairove.“

Praėjusių metų rugsėjo mėnesį N. Campbell pirmą kartą paatviravo apie savo „savarankišką ir sumanią“ dukrelę. BBC laidos „Hardtalk“ metu ji papasakojo: „Man labai pasisekė, turiu svajonių vaiką. Ji nuostabi. Jau pakankamai savarankiška, labai sumani, budri, miega po 12 valandų. Gera mergytė.“

N. Campbell pribloškė gerbėjus netikėtai pranešusi, kad taps mama. Tada instagrame ji parašė: „Ši graži mergaitė pasirinko mane būti jos mama. Man didžiulė garbė rūpintis tokia švelnia siela. Žodžiais neįmanoma apibūdinti ryšio, užsimezgusio tarp manęs ir šio angelėlio. Didesnės meilės nebūna.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)