24-erių metų amžiaus Kodak Black, kurio tikrasis vardas Billas Kapri, kulka pataikė į koją, informuoja dailymail.co.uk. Manoma, kad iš pradžių konflikte dalyvavo tik atlikėjo palydovai, paskui ir pats reperis neva užsimojo kumščiu, prisijungė daugiau žmonių ir nuaidėjo šūviai.

Liudininkų teigimu, po šūvių visi išsilakstė gelbėdami savo gyvybes. Be Kodak Black, sužeisti trys 19–60-ies metų amžiaus vyrai, kurie buvo nugabenti į ligoninę. Reperis iš įvykio vietos pasišalino, tačiau vėliau irgi buvo nuvežtas į ligoninę. Dviejų nukentėjusiųjų vardai ir pavardės neatskleidžiami, tačiau pranešama, kad visų keturių vyrų būklė yra stabili.

Vienas asmuo, manoma, reperio draugas, neva buvo pašautas į sėdmenis, kitas vyras, autografų kolekcionierius Markas Schaeferis, greičiausiai yra vyriausiasis sužeistasis. Kulka jam pataikė į pėdą. Ketvirtasis nukentėjusysis buvo pašautas į petį.

Šauliai tebeieškomi, kol kas niekas nebuvo suimtas, patvirtino Los Andželo policijos departamentas.

27-erių metų amžiaus J. Bieberis suorganizavo pašėlusias dūzges po savo pasirodymo „Pacific Design Center“. Tarp dalyvių buvo tokios garsenybės kaip Drake’as, Leonardo DiCaprio, Khloe Kardashian, Kendall Jenner ir „Amazon“ įkūrėjas Jeffas Bezosas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją