Stormi Webster nuo šiol yra vyresnioji sesuo, o jos broliuko vardas – Wolfas Websteris. Verčiant į lietuvių kalbą šis vardas reiškia Vilką. Būtent tai ir suglumino žvaigždės gerbėjus, nevengusius pasidalyti savo nuomonėmis.

„Mergyte, turėjai devynis mėnesius“, „Dar viena nesąmonė šiame pakvaišusiame pasaulyje“, „Vargšas vaikas, kurį dabar visi vadins vilku“, „Žvaigždės jau nebeišmano, kaip pavadinti savo vaikus“, „Au au, ateik pas mamą“, – tokiomis ir panašiomis reakcijomis svaidėsi komentatoriai.

„Nagi, šio vaiko mama – milijonierė. Jeigu kada pats panorės – ims ir pasikeis vardą“, – poros sprendimą gynė kitas interneto vartotojas.

Wolfo vardas itin populiarus Vokietijoje. Jį dažnai renkasi žydų šeimos, dažniausiai tai yra vardo Wolfgang trumpinys.

Įrašą apie vaiko gimimą 24-erių Kylie instagrame papildė juodai balta nuotrauka, kurioje matoma mažylio rankytė.

Komentaruose akimirksniu pasipylė ne tik šeimos narių, bet ir garsių bičiulių bei gerbėjų sveikinimai.

K. Jenner atstovas People.com patvirtino, jog garsi moteris susilaukė berniuko. Jis gimė dieną po sesers Stormi gimtadienio, pasirinkdamas simbolišką datą – 2022.02.02.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)