„Pareigūnai nustatė, kad Bobas mirė dėl galvos traumos, – trečiadienį pranešė B. Sageto artimieji. – Buvo prieita prie išvados, jog jis netyčia kažkur susitrenkė galvą, nekreipė dėmesio į traumą ir nuėjo miegoti. Jo organizme nebuvo aptikta alkoholio ar vaistų pėdsakų.“

B. Sageto artimieji pridūrė, kad juos „be galo nustebino didžiulė Bobo gerbėjų užuojauta“ ir kad šilti komentarai bei parama „labai padėjo sunkiu metu – dėkojame iš visos širdies“.

„Gavę galutines tyrimo išvadas, pamanėme, kad reikėtų jomis pasidalyti su gerbėjais, norėjome, kad šią informaciją jie išgirstų tiesiai iš mūsų, – tęsė aktoriaus šeimos nariai. – Toliau gedime ir prašome visų prisiminti meilę ir juoką, kurį Bobas atnešė į šį pasaulį, bei pamokas, kurių jis mus išmokė: gražiai elgtis su kitais, pasakyti brangiems žmonėms, kad juos mylite, ir kartu ištverti sunkias akimirkas juokiantis ir apsikabinant.“

Aktoriaus Bobo Sageto kapas

B. Sagetas buvo vedęs Kelly Rizzo ir turėjo tris dukras: 34-erių metų amžiaus Aubrey, 32-ejų metų amžiaus Larą ir 29-erių metų amžiaus Jennifer, kurių susilaukė su ankstesne žmona Sherri Kramer.

Kai sausio 10 d. buvo atliktas skrodimas, pareigūnai pranešė „neaptikę narkotikų ar nusikaltimo pėdsakų“.

Savo mirties išvakarėse komikas atliko paskutiniuoju tapusį „stand-up“ pasirodymą Ponte Vedra Byčo koncertų salėje, netoli Džeksonvilio. Po dviejų valandų trukmės šou, B. Sagetas paskelbė asmenukę ir pagyrė „išties puikią auditoriją“.

„Labai daug pozityvumo“, – pridūrė jis.

„Visi juokėsi, tvyrojo jauki atmosfera, bendrumo jausmas. Jo pasirodymai yra itin smagūs, jis nevengia pasišaipyti iš savęs, prisiminti senus juokelius. Šou buvo nuostabus“, – anksčiau „People“ sakė paskutiniojo B. Sageto pasirodymo žiūrovas.

B. Sagetas išgarsėjo su trimis vaikais likusio našlio Danny Tannerio vaidmeniu didelio populiarumo sulaukusiame seriale „Pilna troba“, kuris buvo rodomas nuo 1987-ųjų rudens iki 1995 m. gegužės mėnesio. Seriale taip pat vaidino Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Johnas Stamosas, Dave’as Coulier, Lori Loughlin ir Andrea Barber. XX a. dešimtajame dešimtmetyje aktorius vedė laidą „Juokingiausi Amerikos namų vaizdeliai“ („America’s Funniest Home Videos“).

„Pilnos trobos“ aktoriai buvo vieni artimiausių B. Sageto bičiulių ir dalyvavo sausio 14 d. Los Andžele surengtoje privačioje laidotuvių ceremonijoje. Amžinojo poilsio garsenybę taip pat išlydėjo J. Stamoso žmona Caitlin McHugh, L. Loughlin vyras Mossimo Giannulli, Jeffas Rossas, Johnas Mayeris, Jimmy Kimmelas, Dave’as Chappelle, Kathy Griffin ir Jonathanas Silvermanas.

Kitą dieną po laidotuvių 42-ejų metų amžiaus K. Rizzo savo vyro atminimą pagerbė jautria žinute instagrame.

„Stengiuosi, iš paskutiniųjų stengiuosi negalvoti, kad kartu praleidome per mažai laiko, ir bandau džiaugtis, jog man nepaprastai pasisekė, nes buvau ištekėjusi UŽ NUOSTABIAUSIO ŽMOGAUS PASAULYJE, – parašė ji. – Tai aš su juo leidausi į pašėlusią kelionę ir buvau šalia pastaruosius šešerius metus. Per šį laikotarpį padarėme vienas kitą laimingiausiais žmonėmis ir visiems laikams pakeitėme vienas kito gyvenimą. Mūsų meilė buvo beprotiškai karšta, kasdien po 500 kartų sakydavome „Myliu“. Žinau, kaip stipriai jis mane mylėjo iki paskutinės savo gyvenimo akimirkos, ir žinojo, kaip stipriai myliu jį. Esu labai dėkinga už tai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)