„Ar už kito jūsų peties stovi žvakė su Kardashian atvaizdu? Mano akys labai geros“, – pirmadienį P. Davidsono paklausė „People (the TV Show!)“ vedėjas Kay Adamsas.

Tuomet P. Davidsonas, kuris nuotolinį interviu davė tiesiai iš savo miegamojo, atsisuko atgal pasižiūrėti ir nusišypsojo.

„Taip, tikrai. Tai tiksliai yra tai, kas yra“, – pripažino jis.

Pete'as Davidsonas / Foto: "People" interviu stopkadras

28 metų P. Davidsonas viso interviu metu aistringai minėjo 41 metų K. Kardashian vardą, o vienu momentu pirmą kartą net pavadino ją savo „mergina“, pažymi pagesix.com.

„Didžiąją dalį savo kasdienybės tiesiog sėdu į automobilius ir važiuoju į filmavimus“, – atsakė jis, kai sulaukė klausimo, ką reiškia šiuo momentu būti tokiam įžymiam.

„Jei nedirbu, tiesiog leidžiu laiką su savo draugais arba ilsiuosi namuose su savo mergina“, – pareiškė jis.

K. Kardashian ir P. Davidsonas poruojami nuo 2021 metų spalio, kai per realybės šou žvaigždės kviestinį pasirodymą „Saturday Night Live“ jie prieš kameras pasibučiavo.

Pete'as Davidsonas / Foto: "People" interviu stopkadras

Nuo to karto jie yra neišskiriami ir kartu mėgavosi tiek atostogomis Bahamuose, tiek ant žarijų kepto korėjietiško maisto puota Kardashian vidaus rate.

Nors K. Kardashian atrodo iki ausų įsimylėjusi P. Davidsoną, ją vis dar persekioja karčios skyrybos su Kanye Westu, kuris susitikinėja su aktore Julia Fox.

K. Westas ir K. Kardashian viešai kivirčijasi mėnesių mėnesiais, ir neseniai „Yeezy“ generalinis direktorius apkaltino savo buvusią sutuoktinę, jog ši neleidžia jam matytis su keturiais jųdviejų vaikais: 8 metų North, 6 metų Saintu, 4 metų Chicago ir 2 metų Psalmu.

Anksčiau K. Kardashian stengėsi šių konfliktų neviešinti, bet pratrūko, kai K. Westas apkaltino ją leidžiant North skelbti „TikTok“ vaizdo įrašus „prieš jo valią“.

Realybės šou žvaigždė paskelbė pranešimą, kuriame apkaltino reperį, jog šis yra „apsėstas“ jos puldinėjimu ir bando „kontroliuoti bei manipuliuoti“ jų skyrybomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)