Tarp daugybės instagrame išpublikuotų nuotraukų, kuriose „Skims“ prekės ženklo kūrėja reklamavo maudymosi kostiumėlį iš naujausios savo kolekcijos, gerbėjai greitai pastebėjo nuotrauką, kurioje viena Kim koja atrodo kreiva, o po keliu yra linkis.

Kim greitai ištrynė tą nuotrauką iš įrašo (kas dar labiau nustebino gerbėjus), vis dėlto ją jau spėjo perpublikuoti socialinės žiniasklaidos platformose.

„Kim, kas nutiko tavo kojai?“ – klausė vienas sekėjas.


Kažkuris parašė: „Kim, Kim... tavo dešinė koja, hm...“

Sekėją nustebino tai, kad Kim Kardashian turi galimybę instagrame ištrinti vieną nuotrauką iš visos publikacijos: „Neįtikėtina – #KimK turi galimybę ištrinti vieną nuotrauką iš kelių nuotraukų publikacijoje. Nes ji buvo netinkamai fotošopinta. Nuotraukos nebėra! Ir aš noriu tokios galimybės!“

41 m. realybės šou žvaigždė neatsakė į komentarus apie „photoshop“. Tuo metu, kai rašyta ši naujieną, jos kolekcijos nuotraukos instagrame jau buvo sulaukusios 5,4 mln. patiktukų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)