Atlikėja paatviravo, kad vaikystėje ją ir M. Jacksoną siejo labai artimas ryšys, tačiau paauglystėje jai teko kęsti brolio užgauliojimus, skelbia spletnik.ru. M. Jacksonas iš jos tyčiodavosi dėl antsvorio bei pravardžiuodavo kumele ir kiaule. Šie žodžiai buvo labai skaudūs J. Jackson, kuri jaunystėje stengėsi sulieknėti.

„Jis juokdavosi. Aš irgi juokdavausi, bet viduje man buvo skaudu. Kitų žmonių žodžiai, kad per daug sveri, gali stipriai paveikti“, – teigė J. Jackson.

Galiausiai jųdviejų santykiai dar labiau pablogėjo. Moters teigimu, kai M. Jacksonas išpopuliarėjo, pradėjo nuo jos tolti, o paskui apskritai nustojo bendrauti. Nepaisant atšalusių santykių, jiems tekdavo kartu dirbti. J. Jackson prisiminė, kad dainos „Scream“ vaizdo klipo filmavimo metu jie dirbo pakaitomis: M. Jacksonas nurodydavo neįleisti savo sesers į filmavimo aikštelę, kai filmuodavo savo scenas.

J. Jackson nukentėjo ir dėl suteptos garsiojo brolio reputacijos. Kai 1993 m. M. Jacksonui pirmą kartą buvo pareikšti kaltinimai pedofilija, J. Jackson stengėsi jį palaikyti, bet neteko keleto reklamos sutarčių. Dainininkė labai norėjo pasirašyti reklamos sutartį su „Coca-Cola“, tačiau dėl kilusio skandalo gavo neigiamą atsakymą.

„Labai susikrimtau. Juk kiekvienas žmogus turi savo gyvenimą. Aišku, jis mano brolis, bet su ta istorija neturiu nieko bendra“, – pridūrė J. Jackson.

Kaltinimų pedofilija šešėlis populiariosios muzikos karalių persekiojo iki pat mirties (jis juos neigė). M. Jacksonas iškeliavo anapilin 2009 m., būdamas 50-ies.

Naujausi kaltinimai buvo pateikti 2019-aisiais. Kino festivalyje „Sundance“ buvo pristatytas dokumentinis filmas „Paliekant Neverlandą“ („Leaving Neverland“). Jame du vyrai papasakojo, kad vaikystėje lankėsi M. Jacksono rančoje ir kad atlikėjas prie jų kabinėjosi. Dokumentinė juosta sulaukė milžiniško visuomenės atgarsio ir didžiulės žiniasklaidos reakcijos. Daugeliui su M. Jacksonu draugavusių žvaigždžių teko asmeniškai komentuoti naujuosius kaltinimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)