39-erių metų amžiaus princas Williamas yra BAFTA prezidentas ir pasikalbėjo su ankstesniais BAFTA stipendijų laimėtojais, įskaitant 20-imtmetį Harry Petchą, 2021 m. laimėjusį BAFTA Jaunojo žaidimų kūrėjo prizą, skelbia dailystar.co.uk.

Būsimasis karalius išbandė H. Petcho naująjį žaidimą „Net Carbon“ ir užsiminė apie savo vaikus: George’ą, šešerių metų amžiaus Charlotte ir trejų metukų amžiaus Louisą.

„Reguliuojame žaidimams skirtą laiką, – sakė jis. – Būtina stebėti, kiek laiko jūsų vaikas naudoja elektroninius prietaisus. Maniškiams labai patinka vaizdo žaidimai, ypač George’ui.“

„Na, Charlotte ir Louisas gal dar kiek per maži žaidimams, bet noriai žiūri filmus, – pridūrė princas. – Man irgi patinka vaizdo žaidimai ir filmai, o dabar pamažu pratinu ir jaunąją kartą.“

Kembridžo kunigaikštis neseniai lankėsi BAFTA būstinėje, kuri buvo vėl atidaryta, kad sužinotų atnaujintų pastatų ir patalpų, padėsiančių pagerinti Britanijos televizijos ir kino pramonę, paskirtį.

BAFTA finansiškai padeda jauniems filmų, vaizdo žaidimų ir televizijos laidų kūrėjams.

Princas Williamas susitiko su keletu stipendijų laimėtojų ir konstruktyviai padiskutavo apie įvairias medijų rūšis, įskaitant kino pramonės pažangą stabdančių kliūčių aptarimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją