Pasak „The Sun“, Lykke Ly gyvena kaimyniniame name už 1,85 mln. dolerių, pirktame 2018 m. jos tuometinio vaikino Jeffo Bhaskerio vardu. Pora turi sūnų Dioną, gimusį 2016 m.

Šaltinių teigimu, B. Pittas ėmė leisti laiką su dainininke 2021 m. viduryje.


Buvusi žmona Angelina Jolie irgi yra B. Pitto kaimynė – jos namas stovi už penkių minučių ėjimo. Aktorė įsigijo šį namą iš režisieriaus Cecilio B. DeMille, kad vaikai gyventų netoli B. Pitto.


A. Jolie ir B. Pitto skyrybų procesas prasidėjo dar 2016 m., bet iki šiol pora neišsprendė vaikų globos klausimo.


Pastaruoju metu sklandė nemažai gandų apie B. Pitto asmeninį gyvenimą – rašyta apie jo romanus su dizainere Neri Oxman, aktore Alia Shawkat, vokiečių modeliu Nicole Poturalski.

Oficialių komentarų nebuvo. Neseniai A. Shawkat pasakojo, kad su aktoriumi jie – tik draugai, o visi gandai ją gerokai suglumino. Pasak jos, B. Pittas net juokavo, kad visos kartu su juo pasirodžiusios moterys turi nusiteikti, kad pasklis gandai apie romaną su juo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)