Prieš Naujuosius metus A. Voločkova pasirodė laidos „Davai poženimsia!“ studijoje ir susižavėjo dalyviu, vardu Sergejus, praneša starhit.ru. Galiausiai jis surado ne šiaip mylimąją, bet garsiąją baleriną ir vos po keleto dienų su ja mėgavosi saule Maldyvuose. Tik tada A. Voločkovos draugai ir kolegos susigriebė – pasamdė detektyvus ir atskleidė nemažai įdomių dalykų apie jos naująjį vaikiną.

Dmitrijus Safronovas laidos „Pust govoriat“ eteryje pareiškė, kad Sergejus Kuznecovas apgaudinėja Anastasiją ir bando pasinaudoti jos geru vardu. „Tu atsidūrei nedoro žmogaus rankose. Jis yra sukčius, banditas. Atlikau tyrimą ir sužinojau, kad 2001 m. jis buvo nuteistas už vagystę. Jis pabėgo į Ukrainą ir ten yra ieškomas“, – sakė aktorius.

46-erių metų amžiaus A. Voločkovą ši informacija nustebino. Moters teigimu, kažką panašaus jai jau teko girdėti, bet S. Kuznecovas patikino, kad didžioji dalis teiginių – melas.

„Viskas buvo truputį kitaip. Kažkoks vyrukas leptelėjo apie banditizmą? Nesąmonė. Nežinau, kas jums paruošė šį sąrašą. Ukrainoje man buvo iškelta vienintelė byla. Kai įvyko valdžios perversmas, buvau vienos iš politinių partijų narys, vadovavau Zaporožės srities padaliniui. Rengiau mitingus, pradėjau judėjimą savo mieste. Mes pasisakėme už draugystę su Rusija, nes visi suprato, kad kils pilietinis karas. Deja, manęs niekas nesiklausė“, – teisinosi S. Kuznecovas.

Vyras kategoriškai paneigė kaltinimus banditizmu ir užpuolimų rengimu: „Aš gyvenime nesu buvęs Tambovo srityje. Tai melas. Užsiiminėjau verslu ir dažnai kirsdavau sieną. Jeigu iš tikrųjų būčiau kažką tokio suorganizavęs, seniai būtų supakavę.“

D. Safronovo žodžius patvirtino pramogų pasaulio atstovas Denisas Torinas. Vos prieš keletą dienų jis vedė draugės gimtadienio vakarėlį ir gražiai bendravo su S. Kuznecovu, o dabar su juo jau riejosi televizijos eteryje. „Jis – alfonsas, juk akivaizdu. Tu visada pasikliaudavai mano nuojauta, kodėl dabar abejoji? O tau noriu įkalti į galvą, kad nesi jos žmogus! Verčiau palik Nastią. Jos labai jautri siela“, – rėžė balerinos bičiulis.

A. Voločkovos draugai mano, jog šokėja yra apakusi nuo meilės ir nereaguoja į perspėjimus. Visgi jie džiaugiasi, kad A. Voločkova nepakvietė naujojo mylimojo gyventi kartu, nors apmokėjo atostogas Maldyvuose, kurios atsiėjo ne taip ir pigiai – beveik 23 tūkst. eurų. Tiesa, Sergejaus uždarbis jos nedomina, jai labiausiai rūpi jausmai. „Niekada nevertinau vyrų pagal pinigus. Buvau sutikusi ne vieną milijardierių, kurio sieloje – tuštuma, beširdiškumas. Su tokiais vyrais gyvenančioms moterims reikia ne pinigų, o kad jomis kas nors rūpintųsi“, – apie mylimąjį kalbėjo A. Voločkova.

Beje, ji įspėjo S. Kuznecovą, kad jam bus nelengva draugaujant su žvaigžde. Purvą pils ne tik ant jos, bet ir ant jo. „Pasakiau, jog manęs nedomina jo ankstesnis gyvenimas iki susipažinimo su manimi. Serioža nesislapstė, tiesiogiai transliavome savo atostogas, ir jis pasakė: „Aš čia, Maldyvuose.“ O ir susipažinome televizijos eteryje“, – priminė garsenybė.

A. Voločkova pažadėjo pagalvoti apie vestuves, bet pridūrė, kad kol kas Sergejus jai labai patinka, būdama su juo ji jaučiasi saugi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)