Realybės šou „I Am Georgina“ reklaminiame klipe Ispanijos modelis tikina, kad žino, ką reiškia „neturėti nieko, o paskui turėti viską“, praneša thesun.co.uk.

Moteris, kuriai ketvirtadienį, kai buvo pradėtas rodyti realybės šou, sukako 28-eri, tvirtina niekada nepamiršianti šeimos, su kuria gyveno prieš susipažindama su 36-erių metų amžiaus futbolo legenda C. Ronaldo, kurio turtas vertinamas 950 mln. eurų. Deja, kai kurie jos šeimos nariai nuomonės formuotoją kaltina ignoravimu.

120 tūkst. eurų vertės kokaino siunta

G. Rodriguez dėdė Jesusas Hernandezas teigia, kad padėjo ją užauginti, kol jos tėvas buvo įkalintas už narkotikų kontrabandą. Jis yra nepatenkintas, kad C. Ronaldo mylimoji atsiribojo nuo savo ankstesnės šeimos, ir netgi pavadino ją „nedora“.

„Tikriausiai ji mūsų gėdijasi ir galvoja esanti geresnė, nes mes negalime pasigirti tokiu prabangiu gyvenimu, – sakė jis. – Nė karto jos nieko neprašiau. Nuo tada, kai pradėjo susitikinėti su Ronaldo, paskambino vos keletą kartų.“

Kiti šeimos nariai taip pat nuliūdę.

33-ejų metų amžiaus Patricia Rodriguez, G. Rodriguez netikra sesuo, pareiškė: „Artėjant mano sūnaus gimtadieniui, paklausiau jos, ar galėtų paprašyti Cristiano dovanos – autografo ant marškinėlių. Ji atsisakė, nes Cristiano atostogavo, ir ji nenorėjo jo trukdyti.“

Beje, G. Rodriguez močiutė mirė prieš trejus metus, būdama 80-ies metų amžiaus, tačiau taip ir nesusipažino su G. Rodriguez ir C. Ronaldo dukra Alana Martina, kuriai jau ketveri.

Vaikystėje C. Ronaldo išrinktajai buvo nesaldu. Ji užaugo Chakos mieste, esančiame Ispanijos šiaurės rytuose. Jos mama Ana Maria Hernandez – ispanė, ištekėjusi už argentiniečio Jorge. Likus dienai iki G. Rodriguez penktojo gimtadienio, jos tėvas buvo suimtas, bandydamas iš Ispanijos išgabenti 120 tūkst. eurų vertės kokaino siuntą.

G. Rodriguez tapo baleto šokėja, Londone mokėsi anglų kalbos ir Bristolyje dirbo ruošos pagalbininke. Paskui ji tapo modeliu, grįžo į Ispaniją ir įsidarbino „Gucci“ parduotuvėje, kur mėgdavo apsipirkinėti buvęs „Real Madrid“ žaidėjas, ir jos gyvenimas pasikeitė amžiams.

Dvynukų besilaukianti gražuolė skraido beveik 24 mln. eurų vertės privačiu lėktuvu „Gulfstream G20“. Prieš Kalėdas ji lankėsi Laplandijoje su Alana Martina ir trimis C. Ronaldo vaikais iš ankstesnių santykių: 11-os metų amžiaus Cristiano Ronaldo jaunesniuoju bei ketverių metukų amžiaus dvyniais Eva ir Mateo.

Laplandijoje jie apsistojo trobelėje, kurios paros nuomos kaina siekia 1 800 eurų, ir susitiko su Kalėdų Seneliu.

Praėjusių metų rugsėjo mėnesį įvykusiame Venecijos kino festivalyje ji pasipuošė 93 tūkst. eurų vertės deimantais. Jos papuošalų kolekcija vertinama 3,1 mln. eurų. Neseniai C. Ronaldo nepagailėjo 123 tūkst. eurų ir jai nupirko „Louis Vuitton“ lagaminą papuošalams susidėti. 2018-aisiais pora įsigijo beplaukę sfinksų veislės katę už 3 100 eurų.

Praėjusiais metais palikęs „Juventus“ komandą ir perėjęs žaisti į „Manchester United“, futbolo virtuozas per savaitę uždirba 573 tūkst. eurų. Įsimylėjėliai gyvena 3,58 mln. eurų vertės didžiuliame name Češyro grafystėje, kuriame yra septyni miegamieji, kino teatras ir keturių durų garažas 20 mln. eurų vertės superautomobilių kolekcijai laikyti. Ši prabanga kaip diena ir naktis skiriasi nuo G. Rodriguez gyvenimo sąlygų vaikystėje, kai augo su dėdė J. Rodriguezu.

„Faktiškai auginau Georginą ir jos seserį: pirkau joms drabužius, mokėjau už elektrą ir vandenį. Dariau viską. Paauglystę Georgina praleido su manimi – iki pat tos dienos, kai mano svainis buvo sugrąžintas į Argentiną“, – nurodė J. Rodriguezas.

Dabar jis gyvena pietrytinėje Ispanijos dalyje esančiame dviejų miegamųjų name su savo žmona ir vaiku. Jo mėnesio pajamos siekia vos 775 eurų. J. Rodriguezas pyksta ant G. Rodriguez, nes ji taip ir nepasakė, kurioje Argentinos vietoje buvo palaidotas Jorge (prieš trejus metus 70-ies metų amžiaus vyrą ištiko insultas).

Ispanijos nacionalinės televizijos eteryje jis pareiškė: „Niekas mums taip ir nepranešė, kad Jorge mirė. Nežinau, kodėl nepasakė Georgina. Bandžiau su ja susisiekti. Parašiau žinutę Cristiano feisbuko paskyroje: „Pašonėje turi pačią nedoriausią moterį. Jeigu nori sužinoti daugiau, susisiek su manimi, viską papasakosiu.“

J. Rodriguezo partnerė Lidia pridūrė: „Ji nustojo skambinti savo dėdei ir tetai nuo tos dienos, kai pagimdė. Galiausiai mes pamėginome paskambinti, bet panašu, kad ji pasikeitė telefono numerį. Dabar visi sužinos, kokia ji begėdė. Kodėl mums nepranešė, kad jos tėtis mirė? Tokių dalykų niekas neslepia nuo artimųjų.“

Realybės šou reklaminiame vaizdo įraše G. Rodriguez sako, kad jos „gyvenimas pasikeitė visiems laikams“ prieš penkerius metus, kai sutiko Cristiano. „Meilė mano gyvenimą pavertė svajone“, – priduria ji.

„Beprotiškai myliu šią moterį“, – prisipažįsta futbolininkas.

G. Rodriguez, be jokios abejonės, yra ištikima partnerė ir atsidavusi mama. C. Ronaldo ne kartą jai dėkojo už suteiktą laimę: „Geo man labai daug padėjo. Ji yra mano vaikų mama, be galo ją myliu. Jai atveriu savo širdį, ji man atveria savąją. Su ja esu nepaprastai laimingas.“

„Vaikai yra mūsų gyvenimo džiaugsmas“, – pažymėjo G. Rodriguez.

Tėvo kriminalinė praeitis

„Atsikeliame ir pirmiausia juos apkabiname ir pabučiuojame, pasodiname į mažytes kėdutes ir stebime, kol pavalgome pusryčius. Įsitikiname, kad jiems nieko netrūksta, ir taip visą dieną. Rytas – labai ypatingas metas mūsų šeimai“, – instagrame rašė G. Rodriguez, o jos 30 mln. sekėjų tikrai nepraleis naujojo realybės šou, kuris bus rodomas 190 pasaulio šalių.

Visgi jos šeimai artimas šaltinis šią savaitę pakomentavo: „Nustebčiau, jeigu ji nuspręstų paatvirauti apie savo tėvo kriminalinę praeitį ar tarp jos ir giminės iš mamos pusės tvyrančią įtampą. Georgina viešai demonstruoja savo meilę vyriausiajai seseriai Ivanai, bet jos gerbėjai praktiškai nieko nežino apie likusius šeimos narius. Georginą išvysime tokią, kokia ji nori pasirodyti savo gerbėjams, bet ne tikrąją, kuri tikrai nėra tobula.“

Prieš mirdama nuo širdies nepakankamumo, G. Rodriguez senelė Juana Escarabajal Ispanijos nacionalinės televizijos darbuotojams skundėsi, kad jaučiasi sugniuždyta, nes Georgina nesupažindino su savo dukrele.

„The Sun on Sunday“ atkapstytame interviu senolė sako: „Savo proanūkę mačiau tik Georginos atsiųstoje nuotraukoje, kai ji buvo visai maža.“

Realybės šou žiūrovai neišvys G. Rodriguez mamos Ana Marios ir C. Ronaldo mamos Dolores Aveiro.

„Tai mano šou, ir jų nepakviečiau, nes nesusidarė tinkamų aplinkybių, – šią savaitę patikslino G. Rodriguez. – Mano sesuo, mama ir aš visada buvome labai artimos. Mama lankosi Mančesteryje, kaip kad lankydavosi Turine ir Madride, kai ten gyvenome.“

Dar vienas šeimos narys, nepakviestas filmuotis naujajame realybės šou, – G. Rodriguez netikra sesuo Patricia – Jorge ir jo ankstesnės partnerės dukra. Prieš tėvo mirtį, kai po patirto insulto jam buvo reikalinga nuolatinė slauga, Patricia pareiškė: „Norėčiau būti su savo tėčiu, bet jo nemačiau septynerius metus, nes neturiu pinigų kelionei į Argentiną. Man labai skaudu, kad šiuo laikotarpiu Georgina jį aplankė vos vieną kartą. Tėtis vis kartoja, kad mūsų pasiilgo.“

Davę interviu, nei G. Rodriguez, nei jos artimieji daugiau komentarų nepateikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)