Per savo vestuves Kate Middleton „braukė ašarą“, išgirdusi vyriausiojo pabrolio princo Harry kalbą, tvirtina karališkosios šeimos ekspertė.

Sasekso kunigaikštį į vestuves atlydėjo jo tuometinė mergina Chelsy Davy, neva paprašiusi Harry išbraukti vieną sakinį iš savo kalbos, kad nepridarytų gėdos Kate, skelbia dailystar.co.uk.

2011 m. balandžio 29 d. įvykusias vestuves per televizorių žiūrėjo rekordinis žmonių skaičius – 2 mlrd. Princas Harry iškilmingą šventę padarė įsimintinesnę, pasakęs nuoširdžią kalbą. Kaip teigia 2017 m. pasirodžiusios knygos „Harry: Life, Loss, and Love“ autorė Katie Nicholl, tada 27-erių metų amžiaus princas savo žodžiais pravirkdė K. Middleton.

„Kalba buvo meili, šilta ir nuotaikinga ir giliai sujaudino Williamą, – rašė ji. – Kai Harry pasakė, kad dešimtmetį trunkanti Williamo ir Kate meilės istorija jį įkvėpė, Chelsy kukliai nusišypsojo, o Kate pravirko.“

„Kalba buvo pagražinta klasikiniu Harry humoro jausmu, jis netgi draugiškai pasišaipė iš savo brolio: „Prieš susipažindamas su Kate, Williams anaiptol nebuvo romantikas, todėl supratau, kad santykiai rimti, kai jis staiga pradėjo burkuoti, kalbėdamas telefonu su Kate.“ Princas Harry garsėja savo mėgdžiojimo įgūdžiais ir pamėgdžiojo Williamą, vadinantį Kate „mažyte“, o svečiai prapliupo juoku“, – tęsė K. Nicholl.

„Chelsy padėjo Harry pakoreguoti vyriausiojo pabrolio kalbą ir apdairiai patarė pašalinti sakinį apie „ledines Kate kojas“, galėjusį priversti nuotaką pasijusti nepatogiai“, – pridūrė ekspertė.

Beje, princas Harry ir K. Middleton sesuo Pippa Middleton „Bakingamo rūmų sosto menę pavertė naktiniu klubu“: pakabino disko rutulių ir pridėliojo „milžiniškų stiklinių dubenų, sklidinų Kate ir Williamo mėgstamų guminukų“.

„Harry džiugiai prisiėmė ceremonmeistro vaidmenį ir pasirūpino, kad visi puikiai leistų laiką“, – reziumavo K. Nicholl.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)