Turima omenyje atšauktus pasirodymus „Weekends With Adele“, skelbia spletnik.ru. Kaip teigia prie koncerto organizavimo prisidėję žmonės, jis buvo atšauktas dėl žvaigždės kaprizų. Las Vegaso žurnalistas Scottas Roebenas pranešė, jog Adele pateikė milžiniškų reikalavimų dėl įrangos ir pasižymėjo „divos kompleksu“, kurio nenorėjo „išjungti“.

„Caesars Palace“ yra didžiulis ekranas, labai modernus, tačiau atlikėjos komanda reikalavo sumontuoti visiškai naują sistemą su ekranu, kuris yra keletu centimetrų didesnis už esamą, nurodė žurnalistas ir pridūrė, kad laiku atgabenti naująją įrangą buvo neįmanoma dėl transportavimo problemų. Regis, Adele žinojo šį faktą ir suvokė, kad koncertas gali neįvykti, tačiau vis tiek reikalavo naujos įrangos. Galiausiai pasirodymą teko atšaukti.

„Caesars Palace“ personalas darbą su įžymybe ir jos komanda pavadino „tikru košmaru“.

Adele minėtųjų kaltinimų viešai dar nepakomentavo – kol kas tik instagrame atsiprašinėjo gerbėjų dėl atšaukto koncerto.

„Man labai gaila, bet pasirodymas neįvyks. Mes padarėme viską, kas įmanoma, kad viskas būtų nepriekaištinga, tačiau koją pakišo vėlavimai ir koronavirusas. Esu nepaprastai nusiminusi, man be galo apmaudu, jog taip nutiko paskutinę akimirką“, – vaizdo įraše sako Adele, o jos akyse matyti ašaros.

Daugelis gerbėjų atsiprašymą įvertino skeptiškai: žmonės pasipiktinę, juk kai kurie iš jų atvyko iš kitų šalių ir išleido nemažai pinigų viešbučiams bei skrydžiams. Dainininkei pareikšti nauji kaltinimai tik įpylė žibalo į ugnį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)