„Buvo etapas, kai gėriau labai daug. Be galo mėgau alkoholį, bet galiausiai pradėjau nebedalyvauti vakarėliuose su bičiuliais, nes žinojau, kad nesugebėsiu savęs kontroliuoti“, – žurnalui „InStyle“ prisipažino modelis.

Mesti velnio lašus gražuolei padėjo gydytojas, sugebėjęs įtikinamai paaiškinti, kokį griaunamąjį poveikį alkoholis daro jos smegenims. Beje, tas pats sveikatos priežiūros specialistas konsultavo kuriant B. Hadid kuriamus gėrimus, pasižyminčius raminamuoju poveikiu. Anot B. Hadid, jie padėjo jai susidoroti su nerimu ir perdegimu darbe.

Bella Hadid

„Man nebereikia alkoholio, nes žinau, kaip jausiuosi trečią valandą ryto, kai pabusiu apimta nerimo ir pradėsiu galvoti, ką kažkam leptelėjau prieš penkerius metus, kai baigiau vidurinę. Tiesą sakant, alkoholis atneša tik skausmą ir stresą, o malonumas jį vartojant yra trumpalaikis“, – sakė B. Hadid.

Anksčiau moteris buvo suimta už vairavimą išgėrus. Teismas skyrė 25 val. viešųjų darbų ir liepė 20 val. lankytis anoniminių alkoholikų susirinkimuose.

Bella Hadid

Praėjusių metų lapkričio mėnesį B. Hadid prisipažino savo sekėjams instagrame, kad kenčia ir nuo psichologinių problemų.

„Tas jausmas, kai manai, kad nesi pakankamai geras ar nepasitiki savimi savo veikloje, yra natūralus. Visi žmonės yra skirtingi, kiekvienas žmogus turi kažką ypatinga ir unikalaus.

Žmonės pamiršta, kad iš esmės visi jaučiasi vienodai: pasimetę, išmušti iš vėžių, ne iki galo suprantantys, kodėl jie yra čia. Šį nerimą, panašu, išgyvena visi, tačiau daug kas šį jausmą bando nuslėpti.

Mes gyvename su savo trūkumais, nepasitikėjimu savimi, patiriame džiaugsmą bei laimę ir visa tai priimame kaip kažką nuostabaus ir natūralaus. Štai jau keletą metų patiriu tai kiekvieną dieną ir naktį“, – prisipažino modelis.

Žvaigždė taip pat sakė, kad socialinių tinklų nereikėtų laikyti tikrove.

„Prašau visų, kurie kovoja su nerimu, nepamirškite to. Kartais viskas, ką mums riekia išgirsti, yra tai, kad nesame vieni.

Savigyda sergant psichikos ligomis ir patiriant cheminių medžiagų disbalansą nėra išeitis. Tai būna panašu į amerikietiškus kalnelius su kliūtimis, kai mūsų laukia pakilimai ir nuosmukiai. Tačiau aš noriu, kad žinotumėte, kad tunelio gale visada yra šviesa, o amerikietiški kalneliai kažkada baigiasi“, – pažymėjo Bella.

B. Hadid pridūrė, kad jai prireikė daug laiko, kad suvoktų savo problemas.

„Buvau patyrusi pakankamai nesėkmių ir perdegimų, kad suprasčiau: jei pakankamai nuoširdžiai dirbsi su savimi, leisdamas laiką vienumoje, kad suprastum, kas tave traumuoja, erzina ar džiugina, tu visada gali suprasti ar sužinoti daugiau apie savo skausmą ir kaip su juo susidoroti“, – užbaigė žvaigždė.

B. Hadid gerbėjai ir bičiuliai iš įžymybių rato padėkojo jai už atvirumą ir išreiškė didžiulį palaikymą.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)