Reperis, kurio tikrasis vardas Colsonas Bakeris, ir aktorė su „Vogue“ atstovais bendravo praėjusį savaitgalį, kai Milane dalyvavo „Dolce & Gabanna“ 2022-ųjų vyriškų drabužių rudens kolekcijos pristatyme, praneša „People“. Tada 31-erių metų amžiaus atlikėjas ir leptelėjo, kad naujosios sužadėtinės žiedas turi „apvadus, kurie iš tikrųjų yra spygliai“.


„Taigi, jeigu ji bandys žiedą nusiimti, skaudės, – pridūrė Machine Gun Kelly. – Meilė yra skausmas!“
Jis atskleidė ir daugiau smulkmenų apie unikalųjį juvelyrinį dirbinį: „Tai grynas kolumbietiškas smaragdas, visai nešlifuotas. Ašaros forma jam buvo suteikta atvežus tiesiai iš kasyklos, o deimantą pirkau iš juvelyro Stepheno Websterio.“

„Tiesą sakant, tai du atskiri žiedai, sujungti magnetais, – tęsė reperis. – Matote, kaip jie susijungia ir sudaro savotišką širdies formą?“


Praėjusią savaitę pranešęs apie sužadėtuves, Machine Gun Kelly pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame iš arti nufilmuotas nuostabusis žiedas su smaragdu ir deimantu. Videoklipe brangakmeniai akinamai žėri, 35-erių metų amžiaus M. Fox judinant ranką. Komentare dainininkas paaiškino, kodėl pasirinko tokį dizainą.
„Žinau, kad pagal tradiciją reikia vieno žiedo, bet Stepheno Websterio paprašiau pagaminti du: su smaragdu (Megan gimimo mėnesio brangakmenis) ir deimantu (mano gimimo mėnesio brangakmenis) bei aštriais apvadais. Šie žiedai traukia vienas kitą tarytum dvi vienos sielos pusės ir sudaro sunkiai įžiūrimą širdį, simbolizuojančią mūsų meilę“, – parašė jis.

S. Websteris „People“ sakė: „Dėl aukse paslėptų magnetų žiedai traukia vienas kitą ir idealiai užsimauna ant piršto. Ši ypatybė yra ir šiuolaikiška, ir gana neįprasta.“

Nors juvelyras neatskleidė M. Fox sužadėtuvių žiedo kainos, deimantų ekspertai apytikriai paskaičiavo, kad jo vertė gali siekti pusę milijono JAV dolerių (apie 440 tūkst. eurų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)