Trečiadienį Kembridžo kunigaikštienė kartu su vyru princu Williamu lankėsi Pamestinukų prieglaudos muziejuje, pasakojančiame XVIII a. įkurtos Pamestinukų ligoninės – pirmosios vaikais besirūpinančios labdaros organizacijos Jungtinėje Karalystėje – istoriją.

Akivaizdu, kad per atostogas (per kurias sausio 9 d. teko atšvęsti 40-ąjį gimtadienį) K. Middleton lankėsi pas kirpėją, mat jos plaukai dabar kiek tamsesni ir trumpesni, be to, vėl krenta puriomis sruogomis, o ne garbanomis, kurias ji buvo tik trumpam pamėgusi, rašo People.com.

Taip Kate atrodė prieš Naujuosius:

Kate Middleton
Kate Middleton

O taip atrodo dabar:

Kate Middleton

Londone dirbantis plaukų stilistas Danielis Galvinas jaunesnysis, kurio tėvui kartais tekdavo pasirūpinti princesės Dianos šukuosena, portalui People.com yra minėjęs, kad kas jau kas, o K. Middleton tiesiog nepriekaištingai sugeba pasirinkti bet kuriai progai tinkamą stilių.

„Ji visada pasirenka tokį įvaizdį, kuris jai puikiai tinka, prideda pasitikėjimo savimi ir suteikia žavesio“, – sakė jis.

Per trečiadienio išeigą K. Middleton vilkėjo juodos spalvos golfą ir mūvėjo juodas kelnes, o ant viršaus buvo užsimetusi kelius siekiantį mėlyną paltą.

Kate Middleton

Akylos publikos dėmesį taip pat patraukė aksesuarai: vos 9,50 dolerio (8,37 euro) tekainavę auskarai iš „Accessorize“, kurių kaina vėliau buvo sumažinta iki 3 dolerių (2,64 euro). Matyt, nekeista, kad jų jau nebėra prekyboje.

Visiškai neseniai K. Middleton pozavo trims portretams. Tai buvo keturiasdešimtmečio proga surengta fotosesija. Kembridžo kunigaikštienę fotografavęs Paolo Roversi kalbėdamas su Italijos laikraščiu „Corriere Della Sera“ prasitarė norėjęs, kad portretai atrodytų šiuolaikiškai, todėl pirmenybė teikė natūraliai šviesai, minimaliam makiažui ir laisvai krentantiems plaukams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)