H. Klum papasakojo, kad ją pasamdžiusi agentūra apdraudė jos kojas ir kad viena koja yra verta didesnių pinigų nei kita, skelbia „People“.

„Kai buvau jauna, parkritau ant stiklų, ant kojos liko didžiulis randas, – paaiškino supermodelis. – Tiesa, ant jo pripurškiau tiek daug purškiamojo įdegio, kad dabar nieko nebesimato, bet viena koja buvo įvertinta didesne suma.“

2017 m. H. Klum nurodė „People“, jog viena jos koja buvo apdrausta 1 mln. JAV dolerių (apie 877 tūkst. eurų), kita – 1,2 mln. JAV dolerių (apie 1,052 mln. eurų) suma. Moteris patikino, kad stengiasi išsaugoti nepriekaištingą kojų išvaizdą ir įžengusi į penktąją dešimtį.

„Visada mėgau (mėgstu iki šiol) dėvėti labai trumpus mini sijonėlius ir demonstruoti savo kojas, – tada prisipažino ji. – Manau, kad kojos yra seksualios. Eidama pasilinksminti ar žingsniuodama raudonuoju kilimu, stengiuosi jas pabrėžti.“

Keturis vaikus auginanti vokietė dažnai leidžia grožėtis savo įspūdinga figūra. Lapkričio mėnesį H. Klum paviešino nuotrauką, kurioje įsiamžino užsisegusi tik juodą liemenėlę. Moteris gulėjo lovoje ir mėgavosi braškėmis ir cukraus pudra pagardintu pyragaičiu.

Garsenybė anksčiau minėjo, kad norint sėkmingos karjeros modelių pramonėje būtina pasitikėti savimi, nes „darbas ne iš lengvųjų“.

„Turi būti stiprus žmogus, o jeigu esi moteris – labai stiprus“, – sakė ji laidos „The Late Late Show “ metu, o paskui davė patarimų kylančioms žvaigždėms.

Jos paslaptis? „Būkite laimingi, mylėkite asmenį, kurį matote veidrodyje, ir niekam neleiskite nurodinėti, ką daryti. Jeigu kažkas nepatinka, tiesiog nedarykite“, – teigė H. Klum.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)