„Sveiki! Čia Kiersten, Betty padėjėja, – parašė ji oficialioje B. White feisbuko paskyroje. – Šią ypatingą dieną norėjau pasidalyti Betty nuotrauka, padaryta 2021 m. gruodžio 20 d. Manau, kad tai viena paskutiniųjų jos nuotraukų.“

„Ji tiesiog švytėjo iš laimės ir atrodė nuostabiai. Ačiū visiems, šiandien ir kiekvieną dieną darantiems gerus darbus, kad pasaulis būtų geresnis“, – pridūrė ji ir paliko širdelės formos jausmaženklį.

Daugybė interneto naudotojų taip pat pagerbė B. White atminimą, sugalvoję iššūkį #BettyWhiteChallenge. Žvaigždei mirus, iššūkis sparčiai išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose.

Jo esmė – 100-ojo B. White gimtadienio dieną paaukoti 5 JAV dolerius gyvūnų prieglaudoms ir kitoms gyvūnais besirūpinančioms organizacijoms.

„Ji būtų labai sujaudinta sužinojusi, kad žmonės aukoja gyvūnus gelbėjančioms ir reabilituojančioms vietos organizacijoms. Neįsivaizduoju geresnio būdo Betty pagerbti“, – portalui people.com sakė K. Mikelas.

Anot „GoFundMe“ atstovo spaudai, mirus B. White, dvi savaites buvo stebimas su gyvūnais susijusių sutelktinio finansavimo kampanijų ir aukojimų gyvūnų prieglaudoms suaktyvėjimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją