Į asmeninę socialinio tinklo paskyrą įkeltą videoklipą M. Obama papildė prierašu, prasidedančiu žodžiais „Už puikiuosius 58-us!“. Ji padėkojo savo gerbėjams už reiškiamą beribę meilę.

„Be galo vertinu visus šiandieną gautus gimtadieninius sveikinimus – žinutes, elektroninius laiškus ir įrašus socialiniuose tinkluose. – parašė M. Obama. – Man ypač malonu, kad tiek žmonių mane pradžiugino. Įdomu, ką gi atneš dar vieneri metai.“

Vaizdo įrašas sulaukė daugybės komentarų - juose buvo ne tik sveikinimai, bet ir gausybė komplimentų garsiai moteriai.

Gimtadienio sulaukusią žinomą moterį pasveikino ir jos sutuoktinis, buvęs Jungtinių Valstijų prezidentas Barackas Obama.


„Su gimtadieniu, Michelle, – mano meile, mano partnere, geriausia mano drauge...“ – parašė jis „Instagram“ paskyroje prie nuotraukos, kurioje bučiuoja žmoną į skruostą saulėlydžio fone.

Praėjusį spalį dukteris Malią (23 metai) ir Sashą (20 metų) auginanti pora atšventė 29-erių metų vedybinio gyvenimo sukaktį. Tą progą abudu paminėjo ir „Instagram“: Michelle į savo paskyrą įkėlė porą nuotraukų – iš senesnių ir dabarčiai artimesnių laikų.

„Kaip viskas prasidėjo ir kaip susiklostė. Už sukaktį, Barackai. Myliu tave!“ – parašė ji.

B. Obama, žinoma, sureagavo į žmonos žinutę. Savo „Instagram“ paskyroje jisai parašė:

„Su sukaktimi, Miche! Per 29-erius metus aš mėgavausi stebėdamas, kaip pasaulis tave ima pažinti ne tik kaip dukrą iš „South Side“, bet ir kaip motiną, teisininkę, direktorę, rašinių autorę, pirmąją ponią ir mano geriausią draugę. Gyvenimas be tavęs man neįsivaizduojamas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)