Kaip pranešė aktoriaus artimieji, vyriškis praėjusių metų vasarą sirgo COVID-19.

Paskui I. Rudakovas kurį laiką grūmėsi su ligos komplikacijomis - plaučių problemomis bei širdies veiklos sutrikimais, rašo starhit.ru.

Esą pastarąjį kartą, paūmėjus negalavimams, į ligoninę aktorius pakliuvo jau būdamas kritinės būklės.

„Draugai, mus ištiko bėda! Meldžiamės, kad mūsų sūnus Vanečka, kuris yra paguldytas į ligoninės reanimaciją, pasveiktų. Jam dirbtinai ventiliuojami plaučiai ir jis vis dar yra be sąmonės.

Širdies ir plaučių problemos – koronaviruso, su kuriuo jis susigrūmė praėjusių metų vasarą, pasekmės.

Situacija nepaprastai sunki, tačiau tikime, kad bendromis maldomis sugrąžinsime Vanią į gyvenimą “, – soc. tinkle pranešė aktoriaus tėvas.

Deja, sausio 16-osios vakarą vyriškis paskelbė apie jo mirtį.

„Stebuklas neįvyko. Mūsų Vanečkos, mūsų mylimo sūnaus, nebėra. Ir mes nežinome, kaip po šios netekties reikės gyventi“, – rašė I. Rudakovo tėtis.

O dar vos prieš savaitę aktorius gerbėjams savo instagrame siuntė sveikinimus žiemos švenčių proga ir patikino, kad praėjusieji metai buvo itin darbingi.

I. Rudakovas gimė kino žvaigždžių šeimoje: jo tėvai ilgus metus dirbo filmavimo aikštelėse, o tai ir pastūmėjo aktorių pamilti kiną.

Savo karjerą jis pradėjo 2005 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)