Nepaisant to, kad šis namas yra vienas įspūdingiausių apylinkėje, jį parduoti buvo nelengva, praneša dailymail.co.uk. 2021 m. rugsėjo mėnesį R. Williamsas vėl įdėjo skelbimą ir nenoromis sumažino kainą maždaug 1,6 mln. eurų, nors nekilnojamojo turto kainos Jungtinėje Karalystėje (JK) vidutiniškai išaugo 65 proc.

Remiantis „Daily Star“ informacija, R. Williamsas buvo raginamas sumažinti kainą, tačiau tempė gumą iki paskutinės minutės. Prabangaus nekilnojamojo turto agentūra „Knight & Frank“ atskleidė, jog namas buvo parduotas sudarius sutartį.

„Skamba labai keistai, bet pirkėjų vis neatsirasdavo. Galbūt kaina buvo per didelė, tačiau nepanašu, kad jis buvo linkęs ją sumažinti, atsižvelgdamas į rinkos vertę. Kilo tiek daug problemų, – sakė šaltinis. – Kita vertus, internete esantis skelbimas buvo labai populiarus: daug žmonių domėjosi ir norėjo apsilankyti name, bet reikėjo kažką daryti, nes jo niekas taip ir nenupirko.“

Vietos gyventojai papasakojo „MailOnline“, kad greičiausiai viena iš priežasčių, kodėl anksčiau nepavyko parduoti namo, yra maždaug už kilometro veikiantis sąvartynas, netgi matomas pro kai kuriuos namo langus.

2020-aisiais dainininkas nepridėjo namui populiarumo pareiškęs, jog jam ir jo keturiems vaikams (devynerių metų amžiaus Theodorai, septynerių metų amžiaus Carltonui, trejų metukų amžiaus Colettei ir beveik dvejų metukų amžiaus Beau) susidarė įspūdis, kad name vaidenasi.

„Įtarimą kelia vienas kambarys, – prisipažino R. Williamsas. – Jame mano oda nueina pagaugais. Kambaryje anksčiau miegodavo Theodora, bet daugiau nebemiega. Ji man pasakė, kad kambarys ją baugina.“

„Manau, kad po siaubingos tragedijos ar didžiulio skausmo ir kančios neigiamos emocijos įsigeria į namo sienas ir išlieka labai ilgą laiką“, – pridūrė R. Williamsas.

4,8 akro užimantis sąvartynas teisėtai priklauso bendrovei „Hills Waste Solutions“ nuo XX a. dešimtojo dešimtmečio pradžios. Anksčiau sąvartyną valdė grafystės taryba. Jis atitinka visus aplinkos apsaugos reikalavimus. Vadovaujantis su Viltšyro grafyste pasirašyta sutartimi, į sąvartyną gabenamos buitinės atliekos iš didelės teritorijos, apimančios Kalnė, Vutono ir Basseto miestelius bei mažesnius kaimus. Vasarą, kai sužaliuoja aplink visiškai atrestauruotą XVIII a. namą pasodinti medžiai, sąvartyno praktiškai nematyti.

Vietos gyventojų teigimu, buvęs „Take That“ grupės narys su savo šeima šiame name negyvena jau kelerius metus. Manoma, kad keturis vaikus auginantys R. Williamsas ir jo žmona Ayda daugiausia laiko praleidžia beveik 29 mln. eurų vertės dvare prie Ženevos ežero. Žvaigždei taip pat priklauso rezidencija Beverli Hilse ir dar vienas namas Noting Hile, Vakarų Londone, kainavęs 20 mln. eurų.
Viltšyro grafystėje esantis namas iš pradžių buvo pastatytas kaip didžiulės arklidės, bet vėliau, 1929 m., virto gyvenamuoju namu. 1998 m. jį iš pagrindų atrestauravo ankstesni savininkai.

Namas stovi 71 akro sklype, kuriame yra mažesnis namelis, futbolo aikštė, teniso kortai, sraigtasparnių angaras ir du butai personalui. „Compton Basset House“ pavadinto namo viduje įrengtas SPA centras, sporto salė, uždaras baseinas, sūkurinė vonia ir sauna.

R. Williamsas, kurio turtas vertinamas apie 95 mln. eurų, kartą šio namo įsigijimą pavadino „impulsyviu veiksmu“ – jam pasirodė, kad tai bus ideali vieta vaikams auginti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)