Apie šį nutikimą portalui „Page Six“ papasakojo Olivios Culpo sesuo Aurora. Ji buvo šalia, kai oro uosto darbuotojai iškvietė Olivią prie vartų ir informavo, kad reikia apsirengti palaidinę, kitaip, esą, jai nebus leista skristi lėktuvu. Aurorą toks pareikalavimas didžiai papiktino.

Kaip galima įsitikinti stebint Auroros nufilmuotą ir „Instagram“ paviešintą medžiagą, Olivia Culpo, prieš keletą metų „Mis Visatos“ titulą pelniusi 29-erių metų moteris, vilkėjo ilgą juodos spalvos megztinį, sportinę liemenėlę ir dviratininko šortus. Tokie drabužiai, sesers nuomone, tikrai nėra netinkami ar nepadorūs.

Olivia Culpo

Kitame įraše Olivia Culpo pasirodo jau su plačiu pilku džemperiu, kurį jai davė širdies draugas.

Palyginimo dėlei Aurora pasistengė įkelti ir vienos tuo pačiu lėktuvu skridusios keleivės nuotrauką. Ta moteris vilkėjo kone identiškus rūbus kaip ir pirmiau Olivia, bet nesulaukė jokių pastabų.

„Tai nenormalu“, – pakomentavo moteris, išgirdusi apie „American Airlines“ Oliviai Culpo adresuotą prašymą.

Jinai, be kita ko, pridūrė, kad padaryta pastaba nėra suprantama dar ir todėl, kad jos pačios drabužiai kur kas atviresni nei įžymybės, bet niekas nesuskubo jai užtverti kelio į lėktuvą.

Pati Olivia į čia aprašomą įvykį sureagavo ypač ramiai, o savo „Instagram“ paskyroje sesers išviešintą istoriją pakomentavo taip: „Dėl kilusios scenos kaltinkite Aurorą.“

„Page Six“ kreipėsi į „American Airlines“ su prašymu pakomentuoti situaciją, bet jokio atsako kol kas nesulaukė.

Olivios Culpo vaikinas

Prie San Luko kyšulį galop pasiekusios Olivios Culpo prisijungė dabartinis jos širdies draugas Karolinos „Panthers“ komandos žaidėjas Christianas McCaffrey. Pora akivaizdžiai yra pamėgusi šį miestą, kadangi jame atostogavo ir 2021-ųjų vasarį.

2021-ųjų liepą Olivia Culpo ir Ch. McCaffrey atšventė dvejų metų artimos bičiulystės sukaktį.

„Matydama, kaip dirbi kiekvieną mielą dieną vardan svajonių išsipildymo, aš pati pasisemiu įkvėpimo, o tavo nuoširdumas verčia mane pasijusti laimingiausia mergina pasaulyje“, – tada prisipažino Olivia Culpo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)