Klava Koka, Rusijoje gana populiari dainininkė ir tiktokerė, šiuo metu atostogauja Kurševelyje. Palaigyti kalnų šlaitais jinai išvyko ne viena – su Olga Buzova. Klavos „Instagram“ paskyroje galima rasti kuo išsamiausią informaciją apie žinomų moterų atostogas.

Vis dėlto kai kurie sekėjai mano, kad ne visus vaizdus derėjo viešinti. Pavyzdžiui, ar tikrai reikėjo kelti epizodą, kuriame nufilmuota O. Buzova, sprendžiant iš jos veiksmų, yra padauginusi svaigalų?

Paleidus įrašą tenka pamatyti po lauką su chalatu ir striuke ant pečių vaikštinėjančią O. Buzovą, vieną akimirką bandančią atsisėsti tiesiai ant sniego, rašoma portale spletnik.ru.

„Mes paprasčiausiai einame į SPA. Slenkame. Tu su mano striuke. Nesivoliok prašau“, – komentuoja Koka tai, kas vyksta.

Minėtina, kad po pernykščio skandalo su televizijos laidų vedėju Dmitrijumi Gubernijevu, kilusio pastarajam tiesiai į eterį paklausus „Ar jau nebegeriate rytais konjako?“, O. Buzova pareiškė apskritai nevartojanti alkoholio.

Galima spėti, kad ir dėl šios priežasties pirmiau aprašytas vaizdo įrašas buvo ypač aršiai aptarinėjamas įvairiuose „Telegram“ kanaluose.

Jį pamatyti teko ir dainininkui Dimai Bilanui, kaip tik šiuo metu atostogaujančiam Maldyvuose. Jis ypač kritiškai įvertino Klavos paskyroje atsiradusį naują.

„Peržiūrėjau, ką viešini, ir man pasidarė gėda dėl tavęs, Klava Koka. Juk tu pakišai draugei kiaulę. Tai baisu. Aš suprantu, kad esate Kurševelyje. Prieš 12 metų teko tai patirti. Vis dėlto būtent Olga Buzova tau padėjo. Ar tau ne gėda? Maniau, kad tu šauni mergina, bet esi menkysta“, – kreipėsi į Klavą Koką Dima Bilanas, neseniai prasitaręs apie jį patį jau kamuojančias alkoholio keliamas problemas.

Klava nė nemėgina slėpti, kad Kurševelyje leidžia sau atsakančiai pasismaginti. Apie tai byloja vaizdo įrašai, kuriuose ji dainuoja karaokę, šoka restorane pagal vieną iš savo pačios hitų ir vaikštinėja tylaus kurorto gatvėmis skambant „Katiušai“.

Pati O. Buzova diskusijų audrą sukėlusio vaizdo įrašo dar nepakomentavo, tačiau atrodo, kad merginos ir toliau atostogauja dviese: ką tiktai Klavos paskyros istorijas papildė naujutėlaitė Olgos nuotrauka. Visgi kritikų nestinga – ne vieno nuomone, kam reikalingi priešai, jei yra tokios draugės.

Anksčiau Klava yra įkėlusi vaizdo įrašą, kuriame neva mėgina sutramdyti draugę. Tie kadrai buvo nufilmuoti kartu su Olga keliantis keltuvu.

„Kurševelyje prie manęs pristojo kažkokia keista moteris – miesto beprotė. Patarkite, ką su ja daryti“, – tariamai klausia Klava savo paskyros prenumeratorių.

Nors ironiška, O. Buzova tuo metu dainuoja būtent Dimos Bilano dainą, o Klava mėgina šaliku užkimšti jai burną. Šį epizodą pati Klava vadina pokštu, ir kai kurie paskyros sekėjai tuo tiki. Jie mano, kad Klava ir Olia gali apsimetinėti, o Dima Bilanas esą taip pat pasisakė ne rimtai, o tik norėdamas pademonstruoti sarkazmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)