Žinia, kad M. Fox ruošiasi ir vėl tekėti paaiškėjo po to, kai pora pasidalino piršlybų vaizdo įrašu socialiniuose tinkluose.

Žinomas reperis priklaupė ant vieno kelio ir savo mylimosios rankos paprašė jiems svarbioje vietoje.

Susižadėjo Megan Fox ir Machine Gun Kelly

„2020 m. liepą mes sėdėjome po šiuo medžiu ir prašėme magijos. Mes nekreipėme dėmesio į skausmą, kurį turėjome kartu patirti per tokį trumpą, beprotišką laiką. Mes nežinojome apie darbą ir auką, kurių iš mūsų pareikalaus santykiai. Buvome apsvaigę nuo meilės. Ir dabar, po pusantrų metų, kartu išgyvenus pragarą, jis paprašė manęs už jo tekėti. Ir kaip ir kiekviename gyvenime prieš šį ar bet kokiame kitame gyvenime, aš pasakiau „taip“. Ir tada mes gėrėme vienas kito kraują“, – taip šalia vaizdo įrašo rašė Meghan.


Be viso to, aktorė milijonams sekėjų visame pasaulyje pademonstravo išskirtinį sužadėtuvių žiedą su didžiuliu deimantu ir smaragdu. Žiedas tarsi simbolizuoja pačią porą, kuri susijungia drauge kaip dvi skirtingos pusės.

Susižadėjo Megan Fox ir Machine Gun Kelly

Anksčiau M. Fox buvo ištekėjusi už aktoriaus Briano Austino. Pora susilaukė trijų vaikų, tačiau aktorė svajoja apie šeimos pagausėjimą ir su naujuoju mylimuoju. Pats Machine Gun Kelly taip pat turi vieną atžalą iš praėjusių santykių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją