Giacomo Bonanno Di Linguaglossa su Tatjana Jaščenko susipažino 2019 metais per kviestinę vakarienę, jie tą pačią akimirką krito vienas kitam į akį. Praeitų metų gruodį italas padavė baltarusę į teismą ir pareiškė, kad ji iš jo tenorėjo brangių dovanų. Savo ieškinyje aristokratas tikina buvęs traumuotas žlugusios ankstesnės santuokos, todėl tuo metu negalėjęs priimti adekvačių sprendimų. Vyras tikina, kad T. Jaščenko pasinaudojo jo psichologiniu pažeidžiamumu, ir dabar jis norėtų, kad ji grąžintų visas jai pirktas brangias dovanas.

Aristokratas iš Italijos tvirtina, kad jis su mylimąja išmaišė kone visą pasaulį, kartu jie lankėsi Monte Karkle, Dubajuje ir Maldyvuose. Kaip skelbia „Times“, žinoma, kad Giacomo baltarusei padovanojo „Mercedes“ markės automobilį už 90 tūkst. dolerių, dalį viešbučio Romoje už 55 tūkst. dolerių, brangių papuošalų ir dar 20 tūkst. dolerių, kad už tuos pinigus Tatjana galėtų nuomotis butą Italijos sostinės centre.

Pasirodo, šios sumos – ne galutinės, iš viso jos gali siekti net ir vieną milijoną dolerių. Kiek vertas italo turtas, žiniasklaida nepatikslina.

Giacomo Bonanno Di Linguaglossa ir Tatjana Jaščenko

Pati Tatjana mylimąjį į teismą padavė dar praeitų metų kovą. Remiantis Italijos žiniasklaida, moteris nusivylė santykiais ir tikino, kad buvęs mylimasis ją persekioja. T. Jaščenka taip pat kreipėsi į psichiatrą, kuris jos vardu duotų parodymus ir pagrįstų jos ieškinį, tačiau ekspertas perėjo į kitą pusę ir dabar tikina, kad kunigaikštis yra auka ir kad Tatjana „pasinaudojo jo psichologine būkle“ saviems tikslams, skelbia „Il Messaggero“.

Taip pat skelbiama, kad T. Jaščenka italui pasiuntė žinutę, kurioje jį kaltina „nesąžiningu elgesiu, vadina melagiu išdaviku, bejausmiu žmogumi ir niekšu“.

Nepaisant visų pretenzijų, poros santykiai visų nuostabai nenutrūko. Kaip informuoja „Il Messaggero“, pora Kalėdas ir Naujuosius praleido kartu. Kunigaikštis žurnalistams sakė, kad vis dar myli Tatjaną.

Prieš kelias dienas italas pakeitė giesmelę ir dabar sako, kad jokių pretenzijų mylimai baltarusei jis neturi. Savo paskyroje feisbuke jis teigia: „Norėčiau viešai atsiprašyti savo mylimosios Tani atleidimo už savo melagingus kaltinimus“.

Ar ieškinys bus atsiimtas, kol kas neaišku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)