„Toks elgesys laikomas netinkamu ir tiesiog nenormaliu“, – pranešė portalą „Page Six“ informavęs šaltinis.

„Ganėtinai blogai yra tai, kad šeimai tenka taikstytis su pernelyg arti prie namų priartėjančiais gerbėjais, tačiau iš Jasono, tvirtinančio kad vis dar myli ir gerbia Britney, jie tikisi daugiau supratingumo.“

Vėlų sekmadienio vakarą J. Alexanderis apsireiškė prie B. Spears motinai Lynne Spears priklausančios „Serenity“ rezidencijoje Kentvude, o jo „Instagram“ paskyroje atsirado du vaizdo įrašai ir viena nuotrauka, kuriuose užfiksuotas namas iš lauko.

„Tėtušis Spearsas slepiasi už vartų“, – parašė jis, taip užsimindamas apie B. Spears tėvą Jamie Spearsą, 2002-aisiais išsiskyrusį su L. Spears ir dabar gyvenantį netoliese stovinčiame furgone.

Pirmame vaizdo įraše J. Alexanderis užsiminė ir apie namo viduje matomas šviesas.

„Atrodo, viduje yra žmonių. Mamytė, kaip bebūtų, yra ten“, – pasakė jis.

Tada pasigirdo kažkokios moters balsas. Atrodė, kad ji keistai meldžiasi ir smerkia kiekvieną piktą mintį ir žodį, ištartą L. Spears namų teritorijoje.

Kiek anksčiau įkelta „Instagram“ žinute J. Alexanderis pranešė planuojantis aplankyti B. Spears vaikystės namus (2021-ųjų vasarį J. Spearsas juos pardavė už 275 tūkst. dolerių) ir automobilinį furgoną, kuriame gyvena B. Spears dėdė Willie Spearsas. Ar savo planą J. Alexanderis įgyvendino, neaišku.

Lynne ir Jamie Spearsų advokatai neatsakė į „Page Six“ prašymą pakomentuoti gautą informaciją.

Priminsime, kad 2004-ųjų sausį sudaryta J. Alexanderio ir B. Spears santuoka tetruko 55 valandas. Savaitgaliui jis buvo sugrįžęs į savo namus Luizianoje, tačiau prieš tai, pernai gruodžio 13 d., J. Alexanderis buvo suimtas Tenesyje. Sulaikymo priežastis – apsaugos įsakymo pažeidimas ir neįvardytos moters persekiojimas.

Sausio 4 d. vyras jam mestus kaltinimus pripažino ir buvo nuteistas beveik metams lygtinai.

Minėtina, kad pastarasis suėmimas yra jau trečias per 13-os mėnesių laikotarpį. 2021-ųjų sausį J. Alexanderis buvo suimtas už vairavimą apsvaigus nuo narkotikų, o rugpjūtį – už saugumo protokolų pažeidimus oro uoste.

B. Spears, savo ruožtu, yra atsiskyrusi nuo šeimos ir kiek anksčiau šiais metais yra sakius, kad už 13 metų trukusį jos kontroliavimą jie turi atsidurti kalėjime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)