Pirmieji susmukusį B. Sagetą aptiko Orlande, Floridoje, esančio viešbučio „Ritz-Carlton“ darbuotojai. Netrukus atvykusi policija konstatavo aktoriaus mirtį, praneša „Daily Mail“.

B. Sageto mirties aplinkybės ir priežastys kol kas išsamiai nekomentuojamos. Tiksliai žinoma tik tiek, kad aktorius mirė viešbučio numeryje, kuriame buvo apsistojęs, ir kad jo kūnas be gyvybės ženklų buvo aptiktas maždaug ketvirtą valandą popiet.

Orindžo apygardos šerifo biuras pranešė neturintis jokios informacijos apie B. Sageto mirties priežastis, tačiau tyrėjai, esą, neaptiko jokių apie tikėtiną nusikaltimą arba narkotikų vartojimą bylojančių ženklų.

Galutines išvadas, anot pareigūnų, turėtų pateikti teismo medicinos tarnybos atstovai.

B. Sageto mirties faktą vėliau išplatintame pranešime patvirtino ir aktoriau artimieji.

„Su giliu liūdesiu pranešame, kad šiandien mirė visiems mums brangus Bobas. Mums jis atstojo kone viską. Norime, kad žinotumėte, kaip jis brangino savo gerbėjus. Tiesioginiai jo pasirodymai suburdavo ir prajuokindavo kuo įvairiausius žmones. Dabar norėtume paprašyti gerbti mūsų privatumą. Visgi taip pat raginame nepamiršti tos meilės ir juoko, kuriuos Bobas dovanojo pasauliui“, – rašoma pranešime.
Netikėta mirtis artistą ištiko įpusėjus pernai rugsėjį startavusiam jo pasirodymų turui.

Pastaruoju metu jam teko pasirodyti keliose vietose Floridoje, įskaitant ir Orlandą.

Šeštadienį, t. y. paskutinės savo gyvenimo dienos išvakarėse, B. Sagetas dar kreipėsi į savo gerbėjus „Twitter“ žinute.

„Šio vakaro šou Džeksonvilyje tikrai nusisekė. Publika buvo nuostabi. Darsyk dėkoju Timui Wilkinsui. Nė nepajutau, kaip praėjo 2 programos valandos. Aš vėl jaučiuosi laimingas į šitai įsitraukęs. Pasidomėkite 2022-ųjų pasirodymų datomis“, – parašė aktorius socialiniame tinkle.

Komedijos žanro ikona pagrįstai tituluojamas artistas savo, kaip autorines humoristines apybraižas pristatančio aktoriaus, karjerą pradėjo gimtajame Filadelfijos mieste. Netrukus savo sėkmę B. Sagetas ryžosi išmėginti Los Andžele. Nuo 8-o praeito amžiaus dešimtmečio pabaigos jam kartais tekdavo atlikti vieną kitą nedidelių vaidmenį, tačiau tik po dešimtmečio jo vardas tapo žinomas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją