Vieni iš dažniausių koronaviruso simptomų – dingę uoslės, skonio pojūčiai, sloga; O. M. Rogers teigimu, liga paveikė ją unikalesniu būdu.

„Man – keistas (ir gana juokingas) simptomas“, – savo instagramo istorijų skiltyje parašė 29 m. O. M. Rogers. – be perstojo raugėju.“ Ji rašė, kad dėl to jaučiasi lyg sulaukėjusi, bet ramiai reaguoja.

Keistas simptomas jai prasidėjo gana greitai po to, kai atliko greitąjį testą nuo COVID-19 po Kalėdų.

Ji ėmė skaityti „Google“ apie koronaviruso simptomus ir sužinojo, kad raugėjimas – vienas iš simptomų.

Olivios Molly Rogers įrašas

„Be perstojo raugėju. Paguglinau – pasirodo, tai su virškinimo sistema susijęs COVID-19 simptomas, tiesa, ne toks dažnas, – rašė ji instagrame.

Iš tiesų raugėjimas nėra įtrauktas į trumpąjį COVID-19 simptomų sąrašą, jis ir kitokie virškinimo sistemos sutrikimai irgi yra šalutiniai ligos poveikiai.

O. M. Rogers teigė ne tik raugėjanti, bet ir jaučianti sąnarių, įvairių kūno vietų skausmus, jai peršti gerklę, paraudo akys, atsirado sloga ir kosulys.

Buvusiai „Mis Visata“ izoliavosi iki sausio 8 d.

„Siunčiu linkėjimų visiems, kurie serga. Tikiuosi, neraugėsite kaip aš, tai neabejotinai – labai keistas simptomas“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)