„Dar niekada taip nuostabiai nesijaučiau būdama laisva“, – po dviem nuotraukomis parašė 40-ies metų amžiaus populiariosios muzikos žvaigždė, kurios aprangą sudarė viso labo baltas prie kaklo prigludęs vėrinys ir tokios pačios spalvos kojinės, siekiančios kelius, praneša pagesix.com.

Nuotraukose B. Spears strategiškai uždengė kairįjį spenelį ir tarpkojį jausmaženkliais – rožiniu gėlės žiedu ir širdele. Beje, atlikėja neseniai instagrame prisipažino, kad skaito komentarus ir kad, jos manymu, „žmonės yra kupini neapykantos“, todėl nusprendė neleisti komentuoti atvirųjų kadrų.

Britney Spears

„Grammy“ laimėtoja šokiruojančiomis nuotraukomis ne kartą dalijosi ir praėjusiais metais, kai tebekovojo dėl globos teisių atėmimo iš savo tėvo Jamie’io Spearso, kuris buvo paskirtas jos globėju dar 2008-aisiais.

Rugsėjo mėnesį, kai 69-erių metų amžiaus J. Spearsas neteko teisės valdyti dainininkės turtą, šios džiugios naujienos proga atlikėja socialiniuose tinkluose paviešino keletą nuotraukų, kuriose įsiamžino beveik visiškai nuoga. Tada ji atostogavo tropikuose su savo sužadėtiniu Samu Asghari.

Britney Spears

„Meilės žaidimėliai Ramiajame vandenyne dar niekam nepakenkė!!!!“ – po kadrais pakomentavo B. Spears, intymias vieteles pridengusi rožiniais žiedais.

Lapkričio mėnesį Los Andželo aukštesniojo teismo teisėja Brenda Penny galutinai atėmė iš J. Spearso globos teises. Šis sprendimas pradžiugino tiek B. Spears, tiek judėjimo #FreeBritney (#IšlaisvinkiteBritney) šalininkus, ne vienerius metus raginusius garsenybei suteikti laisvę.

„Geriausia diena mano gyvenime... Šlovė Viešpačiui... Ar ne tiesą sakau????“ – tada parašė B. Spears ir pridėjo kiek pakeistą saitažodį #FreedBritney (#IšlaisvintaBritney).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)